I've got the power!

Nu ska jag ut på en liten powerwalk i naturen.Det räckte att öppna dörren innan för att känna att det nästan är som en sommardag idag. Helt underbart! Så det blir nog bara longtee och kortbrallorna på. Och såklart mina utomhusgympisar! Tror dock inte jag har tillräckligt med självdisciplin för att walka, utan jag tror det blir att jag börjar jogga efter typ två minuter.. Om jag känner mig själv rätt...

Fredagsmys

Igår kväll skulle vi egentligen ut och springa en runda, men det blev så sent så vi gick bara till Ica och handlade istället. Vi gjorde trerätters (eller det blev bara två eftersom vi inte orkade efterrätt till slut..) Till förrätt: Toast Skagen med färdigköpt räksallad, rostebröd och lite dill. Sen till huvudrätt gjorde vi potatisklyftor, kycklinggryta med champinjoner och gul/grön paprika med massa goda kryddor i en typ "brunsås" som bas.Till det majs- och fetaost sallad. Och Jordgubb/Lime-cider. Mmm.. Bildbeviset ser inte lika gott ut som det var i verkligheten.

    

Men det var så gott att jag till slut knäppte upp byxorna, haha! Efter maten tittade vi på Blood Diamond med Leo DiCaprio och Djimon Hounsou i huvudrollerna. Wooow säger jag bara! "For americans it is Bling Bling, but here it is Bling Bang", så sant som det var sagt. DiCaprio har nog aldrig spelat så bra heller. Detta är lätt en av mina nya favoritfilmer! Den bästa jag sett på läääänge. Jag satt med gråten i halsen genom hela filmen. Denna tycker jag att alla ska se, det är verkligen en sån film som griper tag i en och får ner en på jorden igen. Men ett tips - se den inte precis innan du ska sova, hade lite svårt för det sen.. Fast bara om du är lika känslig som jag vill säga!

I morse vaknade jag och gick upp och gjorde amerikanska pannkakor, mycket gott, mycket onyttigt, mycket i-don't-give-a-rats-ass. Nu ska jag vänta på att dom ska smälta i magen, sedan ge mig ut och springa en runda i solen och det 15-gradiga vindstilla vårvädret. Skönt ska det bli. Sen hem och duscha och göra lite smycken.. Och ikväll ska jag åka in till stan för att äta på Thai Corner (lätt favoriten) med A och A.. sen på bio och se 300 med A, A och A. Haha, jag är lite utstött som ett Å!

Sommar eller vår?

Åh vad det är härligt att vakna av att solen lyser i ansiktet på en. Eller, det var det jag kände när jag vaknade. Vad jag vaknade AV var Rix MorronZoo eftersom jag hade ställt radioklockan på 9. Vill komma upp i tid så man slipper stressa, tycker om att ta det lugnt på morgonen. Dessutom ska jag ta tåget till stan och träffa Sanna halv tolv! Ska äta lunch för första gången sen hon åkte till Gran Canaria i typ oktober.. Jag vill sitta utomhus, så man får nog iaf ta på sig byxor :) Än så länge är det ju bara 8,8 grader. Men dom höjs nog fort nu när solen får komma igång lite. well well, nu ska jag duscha och hitta något att ha på mig (är det så för er också.. att ni aaaaldrig har något att ta på er även om ni nyss har köpt massa nytt?), det är ändå ganska jobbigt att veta vad man ska ha på sig eftersom det är megavarmt i solen men det är ändå inte sådär varmt i skuggan. Äh, varför klaga? Borde egentligen bara slänga på sig värsta sommaroutfiten och ta med en extra tröja om man fryser! Vill dock inte bli förkyld, haha!

Ciaao

The Hills

Har nyss kollat på avsnitt 8-11 av The Hills. Jag älskar det programmet, jag också vill leva det livet :) Lauren som roomate, fyfan vad coolt. Praktikant på Teen Vouge och pluggar fashion på universitet i LA. Jag fattar dock fortfarande inte om kameramännen bara är där och det filmas som en "dokumentär", eller om allt är skrivet med manus? Haha, antagligen är allt tagna scener med regissörer och grejer, men det är inte den känslan man får när man tittar på det. That's why i love it.

Nu ska jag sova efter en låååång dag... Var på jobbet från 8 till 19.30... Det är inte nådigt. Imorgon blir det lunch med Sanna, vi ska prova ett nytt ställe. Förslag?

Ciao och godnatt!

Bagavond

I morse (vid halv sju) när jag gick till jobbet var det ju bara ca 0,3 grader, så jag prackade på mig halsduk, vantar och mössa.Som tur var tog jag min nya vårjacka, eftersom jag fattade hur varmt det skulle komma att bli idag :) Efter jobbet gick jag ner i stan och tog mig en runda inom H&M, MQ, Trampolin och ett par andra affärer.. Hittade dock inget speciellt, även om jag fick mer i lön än jag trodde. Däremot, när jag gick in på Scorett så kände jag för att köpa skorna jag testat hur många gånger som helst nu:
image62
Sorry, vet inte varför det blev så mycket vitt omkring själva bilden.. De är av märket Vagabond. Väldigt mycket  jättesköna, fina och dom var dessutom billiga, 399 pix. Ska användas med min vita jacka, of course! Inte samma färg, men det tänker man ju inte på. Fötterna och jackan är ju ganska långt ifrån varandra, vilken tur :)

Sen åkte jag hem, lagade kyckling i green curry sås med ris, har kollat på Grey's Anatomy och nu ska jag faktiskt gå o lägga mig.Men först hänga upp tvätt.. urk. Imorgon ska jag på kurs (introduktionskurs för nyanställda på lasarettet.. euhm.. nyanställd? Har jag inte bara jobbat där sen april förra året..?) och sen jobba kväll, alltså 13-19.30.. Trist att sluta så sent, men skönt att det fortfarande är ljust utomhus nowadays vid den tiden!

Natti.

Oj, vad hände? + köra bil!

Såg nu vad konstigt det förra inlägget blev, här kommer det igen iaf: Idag har vi storhandlat! Vuxenpoäääng! Vi åkte till City Gross och handlade för 952:-. Wow. Det blev massa mat och lite annat smått och gott :) Och idag är det det varmaste dagen någonsin (eller ja, detta året iaf): 15,2 grader i skuggan och STRÅLANDE sol!! Idag har jag på mig svarta tunna strumpbyxor, jeansshorts och linne! Så jäkla härligt. Nu blir det inte mer. Nu ska vi äta chokladmuffins och dricka saft på balkongen i solen. Ha!



Ja, så härligt väder det var igår, helt sjukt. Idag var det också strålande sol, men inte riktigt lika varmt. Plus att jag varit inomhus typ hela dagen eftersom jag jobbat 11-19.30... så idag fick jag knappt känna på våren! Men jag var uppe och hurtade 6.15 i morse, tog tåget klockan 7 och gick till körskolan för min första körlektion!
Cara Mia vad nervös jag var! Men det gick bra, jag fick köra som jag brukar göra hemma och sen skulle han "kritisera". Lärde mig väldigt mycket på bara en timme& tio minuter, så jag hoppas inte jag behöver fler lektioner än de 10 jag redan "köpt". Ska köra två gånger nästa vecka! Kanske har körkortet innan sommaren...? Hoppas hoppas hoppas! Det roliga är att jag har samma körskolelärare som två kompisar har haft, och båda två klarade uppkörningen på första försöket! Så hoppas han är bra och att jag också fixar det.

Imorgon ska jag försöka gå upp i tid, och åka in till stan och gå en runda på stan.. Ensam? Någon som vill följa med mig..?

Ciao!

Springspringspring

Idag har vi storhandlat! Vuxenpoäääng! Vi åkte till City Gross och handlade för 952:-. Wow. Det blev massa mat och lite annat smått och gott :) Och idag är det det varmaste dagen någonsin (eller ja, detta året iaf): 15,2 grader i skuggan och STRÅLANDE sol!! Idag har jag på mig svarta tunna strumpbyxor, jeansshorts och linne! Så jäkla härligt.

Nu blir det inte mer. Nu ska vi äta chokladmuffins och dricka saft på balkongen i solen. Ha!


Spring!

Åh vilken härlig dag! Detta är nog den bästa dagen på läääänge. Även om jag gick upp kvart i sex i morse. Det har varit soligt hela dagen, så jag fick klä mig i mina solglajjor i morse. Slutade tidigt (halv fyra) och gick ner i stan. Och hittade där MIN VÅRJACKA! Jag är lycklig nu! Satan vad jag har letat efter den perfekta vårjackan, och nu tror jag faktiskt att jag har hittat den. Gick in på VILA och där hängde den. Den kändes jättebra i provrummet och även nu när jag provat den igen här hemma. Jag visste dock inte om jag skulle ta S eller M i storlek, men det blev M; hellre lite oversize än för tajt. Också kan man få plats med en kofta under, fram tills det verkligen är vår på riktigt vill säga. Smakprov:

image55


I like it :) Och sen när jag kom hem så tog jag mig till Ica (där postombudet är) och hämtade ut min kläder från Ellos! Så jag har även provat dom grejerna och haft lite pic-time med mig själv, haha.

           

Allt satt jättebra, jag älskar speciellt shortsen och det randiga linnet. Det gula var inte riktigt den färgen jag trodde... Lite väl grönt, men det kommer användas flitigt ändå! Nu har jag precis ätit middag - spaghetti med vitlökssås och en tomatbit till det. Enkelt men goooott. Haha, Legally Blonde började precis på ettan. Reese är megacool som Elle i den filmen. Dock tycker jag tvåan är bättre! Nu ska jag klä på mig myskläder och kolla på Chicago istället. har aldrig sett den, dumt va? Hoppas den är bra! Ciao

Wakeup

Det är skönt att gå upp i tid tycker jag. Vaknade för en halvtimme sedan, även om jag inte börjar jobba förrän klockan 11. Men jag tycker inte om att stressa, så jag tänkte äta frukost i lugn och ro och sen gå bort till stationen, eftersom min cykel står där så kan jag inte cykla bort.. Glömde cykla hem den igår eftersom jag blev hämtad med bil. Vardagslyx :)

Igår var jag och tränade, superskönt! Har redan höjt vikten på två maskiner, men jag vill inte ha värsta biff-armar och biff-axlar för tusan! Så jag tror jag ska hålla mig där ett tag nu. Också ska jag lägga till mer maskiner för underkroppen, det är mest den jag behöver träna och inte armarna så mycket som jag gör nu. Var tvungen att cykla extra mycket igår också för at kompensera för det vi senare skulle äta på kvällen (jag vet, man ska träna EFTER för att kompensera.. men jag ska nog springa en runda ikväll!), nämligen nachos med grymt mycket ost och salsa, och stekt sojafärs med tacokryddor. Mums säger jag bara. Det blev svinigt gott och det finns INGET kvar idag! Haha.

Idag är jag helt ensam eftersom Andy är i Norge. Han tar dock flyget hem ikväll så beroende på vilket flyg han hinner med så är han hemma 11 eller 1. Men jag sover nog ändå eftersom jag börjar 7 imorgon bitti. Iofs jobbar jag till halv 8 ikväll och är hemma tidigast halv 9 så jag blir ju inte ensam så länge ändå :)

Nu ska jag äta frukost och sätta igång tv:n. Blir nog lite blogg ikväll med. Ciao!

Dagens-listan!

Sheena, denna hade jag helt glömt bort! Riktigt längesen det blev en dagens-lista nu. Tyckte det var dags idag :)

Dagens väckarklocka: 05.45. Nej, jag skojar inte! Bor man på landet så måste man ta tåget, och börjar man 7.00 får man ta tåget fem i halv sju. Och alltså vara uppe i god tid.
Dagens bästa: Den allra bästa är ju lätt att jag äntligen fick träffa
Sanna igen!! Hon har varit på Gran Canaria sen sept-okt någon gång och vi har inte träffats sen dess. En av de bästa människorna jag vet. Bra på alla sätt och vis :)
Dagens sämsta: Megasuperäckel-stressigt på jobbet. Trodde aldrig jag skulle bli klar...
Dagens låt: Justin Timberlake - Lovestoned/I think she knows. Den är så jävla coooool och jag älskar den!
Dagens outfit: Mörkblå jeans från Dr.Denim, vit lång och långärmad bomullströja från Gina Tricot, hjärthalsbandet, senaste stövlarna och vinterkappan (ja, det var -2 grader i morse.. Däremot strålande sol och varmt när jag slutade jobba..)
Dagens doft: Handkräm från Oriflame med vaniljdoft.I love vanilla!
Dagens föda: Frulle-bulle. Pasta-lunch. Chokladboll-fika. Glass-eftermiddag.
Dagens köp: Nya solglasögon! Äntligen! Har inte orkat innan, men nu var det dags.Tycker om dom :)

The muffinman has left the building

Så var dom klara! Kan bara säga - Delicious! Och så vackra :) Haha! Här är lite pick & choose från dagens gång...

     
Fattiga riddare till lunch.. Och checka in min Louboutin-hammare! Den har också röd sula, haha!

image51

Har äntligen hängt upp mina småtavlor med motiv av bla mig, min familj, nära och kära. Älskar bilden längst ner till vänster - tagen precis när jag sprungit ut på studenten. Bilden har allt som behövs: en älskling, sol, värme, ett glas champagne, blommor, perfekt outfit, solbränna... I love it :)

     

Mindre perfekt väder idag: det har regnat, haglat och snöat. Tjohej! Så det blev som sagt bakdag. Ingredienser och färdig produkt... Jumbo chokladmuffins med nerhackad Marabou i daim-smak. Fruktansvärt gott!

Do u know the muffin-man?

Nu ska jag baka muffins och lyssna på underbar musik som man blir glad av. Jag tycker inte om deprimerande musik idag. Inte alls på humör, det räcker att tittaut genom fönstret för att bli deprimerad. Det började med sol. Sen kom det hagel. En massa hagel! Sen regnade det som tusan. Och sen, kära vänner, började det snöa! Iofs bara i typ tre minuter, men jag satt och rös hela tiden. Jag bad till och med lite grann. Vill ha vår nu. Nu, nu, nu. NU!

Follow-up sen på mina choklad muffins med Marabou/Daim fyllning ;) Sånt kan man inte motstå, eller hur?


Tillåt mig att skrika HAHA!

Jag är verkligen inte den som sitter och tittar på Melodifestivalens alla sjuttiotusen delar, men själva Eurovision tycker jag är ganska roligt (även om jag alltid brukar jobba just den dagen det går). Hittade nyss Englands bidrag och det är nog det värsta jag någonsin hört. Och sett! Jag vet inte hur man infogar videon här, så ni får själva klicka er till YOUTUBE och kolla. Jag kan seriöst inte beskriva hur dåligt det är i ord! Det här är något man måste se med egna ögon. Det låter som en riktigt värdelös mix av små barn som försöker sjunga dåligt, och som dessutom försöker sjunga någonting av typ Blümchen eller något av Graaf-systrarna, och en grupp djur som försöker låta som människor. I jämförelse kan man ju säga att förra årets svenska vinnare Carola borde få Nobel-priset eller nåt. Så dåliga är Scooch som dom kallar sig. Flying the Flag. Wow - i häpnad hur man kan suga så mycket.

Dagens

Idag känner jag mig väldigt svart, lite tråkigt, men min polo-tröja som jag planerade att klä mig i idag visade sig sitta som ett stryptag runt halsen. Även om det är storlek 38! Konstigt, för det har det inte kännts som att den gjort innan. Antingen har jag blivit riktigt fet om halsen, eller så har den krympt i tvätten. Synd iallafall, för jag älskar färgerna på den! Smårandigt med olika nyanser av lila, grått och blått. Så det blidde såhär istället

        

Grått linne från Gina Tricot
Svart tee med puff-ärmar från Berschka (i Barcelona)
Svarta stuprör från Åhléns
Svarta strumpor med lila-grå rosett från MQ
Halsband, min egen design
Platå-pumps från SkoPunkten


The world's greatest

Okej, follow-up på mitt inlägg igår om att min pojkvän är världens bästa. Han är egentligen helt sjuk i i huvudet! Satt igår och läste en blogg, där denna bloggare hade tipsat om en massa kläder från Ellos. Gick in och kikade rundor och kom på mig själv med att nästan börja gråta eftersom jag bara vill ha, vill ha, vill ha.. Som vanligt. Och det i samband med dålig ekonomi är bland det värsta som finns i min värld. Vet ni vad han säger? "Beställ det du vill så betalar jag". Jag menar, säg om inte det är det snällaste ni någonsin hört! Jag hade redan loggat in och lagt en massa grejer i "varukorgen" men plockade ur en del som bara kändes sådär.. Men dom här grejerna ska komma någon gång innan 10:e april, och jag är den lyckligaste människan i världen just nu. jag lovar, jag svävar på rosa moln!

           

Jeanskjol med "puff-effekt"
Klänning med stora blommor
Långt rödrandigt linne med brottar-rygg
Jeans-shorts med hängslen
Gult linne

Nu vill jag ha vår!

Dagens Sanning

Jag har världens bästa pojkvän! Var bara tvungen att säga det. Han är bäst.

image39

Vårsöndag

Söndag. Det är verkligen den värsta dagen! Spelar ingen roll hur mycket jag än sovit, för jag är alltid trött på söndagar. Och även om det är jättefint väder (vilket det växelvis har varit idag) så ligger det ett grått moln över en hela dagen.. Blä! Så därför försöker man göra det bästa av saken! Jag började dagen med att baka scones. Jättemumsiga blev dom och slukades med ost, björnbärsmarmelad och Black Currant the. Sen åkte vi på liten utflykt och nu är vi hemkomna och sitter vid varsin dator - ja, som riktiga datanördar. Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag och rensat i garderoben och städat jätteordentligt, till och med moppat! Det ser kanske inte fruktansvärt städat ut, men mycket bättre än innan, det kan jag lova!

image33

Jag har även plockat fram alla mina vår- och sommarskor, och tagit undan
vinterskorna! Så härligt, jag hade många fler än jag trodde, men alla fick inte vara med på bild :) Undrar om jag kommer ihåg var alla kommer ifrån...

        

Från vänster

♥ Turkosa slip-ins med knyt från H&M
♥ Navy-blå ballerina från Håkansson
♥ Guldiga ballerina-pumps från DinSko (balskorna)
♥ Vita satin-sandaler med liten klack (studentskorna)
♥ Bruna pumps från BoraBora (Frankrike)
♥ Gula kilklacks-skor med blommor från..?
♥ Svarta Louboutin-inspirerade pumps från SkoPunkten
♥ Rödrutiga sandaler med stilett-klack från Asos

Sen har vi ju gympaskor och liknande som man använder året runt men som sagt, alla fick inte vara med på bild! Nu är det är snart dags för kvällsmat, och vi tänkte göra en tonfisksallad idag. Gottigott. Men före det så ska jag se på det första avsnittet av One Tree Hill. Jag har fått hem hela första säsongen, som jag aldrig har sett! Började kolla fr.o.m andra säsongen och föll som en fura! Justdet, skulle lägga upp en bild på klänningen jag köpte på Vila också, nu när sidan har slutat dumma sig!

  Ciao!


Pyssel och så.

Sitter här och pysslar lite grann nu. Grejerna är i ugnen nu, men klara alldeles strax så det hinner nog komma en liten bild :) Jag har gjort ett rött äpple, en rosa klubba, ett körsbär (som ser mer ut som ett äpple) och sen hade jag lite blå färg över så jag har gjort ett mans-märke! Tyckte det passade med ett blått sånt. Man kan ju faktiskt göra kill-smycken också! Fast det blev faktiskt mer lila än blått.. Synd! Haha, jag ska lätt göra ett kvinno-märke också, i rosa färg. Men jag orkade inte blanda ihop mer rosa färg, har typ träningsvärk i händerna nu!! Anyway, ska göra ett par örhängen nu också, på vanligt traditionellt vis, alltså inte av lera! Dom ska matcha äpplet, så ja ska göra med stora röda pärlor. Finfint!

Blåst och VILA

Det har börjat blåsa.. Väldigt mycket! Trodde huset skulle blåsa omkull inatt när jag vaknade av att det knakade. Men det är 8 grader och strålande solsken - det får väl räknas som vår ändå! Sitter ändå inomhus..Tråkigt tycker jag. Hade gärna gått en promenad, har tänkt börja springa dom dagarna vi inte tränar, antingen på morgonen eller kvällen, så man känner att man rör på sig lite grann varje dag iallafall. Så jag får väl ge mig ut och gå en runda först så jag vet var man kan springa någonstans sen! Jag vet, det låter superhurtigt, men snart är ju badsäsongen här och då är det kul att kunna sätta på sig bikini första dagen utan att skämmas :D

Jag älskar lördagar.. Man har en ledig kväll bakom sig och en ledig dag imorgon. Så skönt! Denna lördagen är vi också lediga, så vi ska gå på bio.Vi ska se Alpha Dog, med bland annat Justin Timberlake i en av rollerna. Ska bli kul att se om han kan syssla med film - musik vet vi ju att han kan ;) Jag tror den är väldigt bra, faktiskt. Har läst en del recensioner och den verkar ju omtyckt. Iofs brukar det vara så att när en film fått bra recensioner tycker jag inte om den och när den får urusla så älskar jag den! Så kan det vara, hoppas jag tycker om denna iallafall.

Har äntligen hittat hörlurarna. Liksom, HÖRLURARNA! Som. Jag. Vill. Ha! Ge mig, ge mig, ge mig. Oh, dom är så vackra, coola, snygga, och BRA dessutom! Och kostar inte så fruktansvärt mycket. Men som vanligt har jag inte råd att köpa dom nu.



Hoppas jag får lite jobb i nästa vecka så jag få lite pengar. Jag har ett sparkonto (vuxenpoäng) men jag hatar att ta pengar därifrån! Nåväl. Jag fick tillfredställa shoppingmuskeln lite grann igår iallafall. Den nyöppnade VILA-affären hade massor med öppningserbjudanden så jag gick dit. Självklart hittade jag ingenting som har med erbjudandena att göra, utan köpte en klänning till ordinarie pris istället. Och den var lätt värd att stå i kö i tjugo minuter för att prova, för att sedan konstatera att den var skitsnygg(!!!) och sen stå i ytterligare kö i tjugofem minuter för att inhandla. Och den var inte dyr heller, så det gör inget att den var till ordinarie pris :) Men eftersom blogg.se är otroligt segt just nu så kommer bild på skönheten inom kort istället!

Nu ska jag göra lite smycken och sen duscha och äta lite lunch! Och ha en allmänt trevlig lördag. Ciao


Happy Birthday!

Yaay, jag fyller år om 88 dagar! Euhm... Jaha. Fan, jag vill fylla år snaaart. Jag älskar att fylla år. Jag vet inte varför det är så speciellt egentligen. Det är ju bara en dag precis som alla andra!? I år infaller min födelsedag på en tisdag = booring. Ska man då fira helgen före, eller helgen efter? Jag tror jag har bestämt att jag vill åka till Köpenhamn på min födelsedag i år (eller ja, det blir ju inte PÅ min födelsedag, men runt..). Eftersom jag turligt nog fyller år då sommaren vanligtvis har hittat till Sverige så är det vanligtvis fint väder också! Såhär tänker jag mig min födelsedag (detta är alltså en hint till mina nära och kära så ni kan överraska mig, haha):

- En snäll "kidnappning" på lördag morgon. Med snäll menar jag att jag får tid på mig att duscha, klä mig lite fint, sminka mig, ja, allt det där vanliga ni vet.
- Båt-tur till Helsingör, men inköp av blommor till mig på det mysiga torget (då gärna liljor, för dom är så fina, även om jag inte tål dom..)
- Tåg till Köpenhamn, gärna med lite spex på tågfärden.
- Incheckning på mer eller mindre fint hotell.
- Låååång shoppingrunda! Inklusive lunch :) I love Copenhagen.
- Middag på mer eller mindre fin restraurang. Men gärna lite mer, haha. Tur för er, inte inklusive vin eftersom det är det äckligaste jag vet :)
- Eftersom jag aldrig festat i Köpenhamn kan jag ju inte uttala mig, men jag är säker på att min bättre hälft vet många bra ställen man kan ha roligt på, så: En partykväll på Köpenhamns coolaste ställe.

Sen ska vi däremellan hinna med att sjunga för mig mer än en gång. Och ha jätteroligt. Och skratta en massa. Oj, vad jag kan fantisera.. Jag är duktig på det :) Jag kunde till och med tänka mig vilka som skulle följt med. Haha, det är allt kul, att drömma sig iväg. Jag skyller på vårvädret! För alltid när våren börjar komma så känns det ju att min födelsedag bara närmar sig och närmar sig...

För övrigt så har jag varit vaken en timme utan att ha åstadkommit något. Alls! Igår var jag på körskolan och gjorde prov nummer... Nej just det, jag skulle ju inte säga hur långt jag kommit :) Men jag klarade det iallafall! Och nu ska jag bli tilldelad en körlärare också. Så i eftermiddag eller på måndag ringer någon mig och säger "Hej, jag är din körlärare!" Skojigt :) NU däremot, mina damer och herrar, ska jag bege mig in i duschen, sen gå bort till stationen och åka in till stan för PREMIÄREN av Vila i Helsingborg! Åh, vad jag är lycklig. Äntligen har en av mina favoritaffärer hittat hit! Dom öppnar klockan 11 och har öppningserbjudanden och grejer. Och affären ser inte liten ut heller! Synd att man inte har några pengar bara.. Titta, men inte röra. Mitt motto idag!

I challenge YOU!

Hittade denna listan på bilddagboken.se - fyll i och gör officiell på din blogg! Glöm inte kommentera när du publicerat den, så jag kan läsa :)

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän (på akuten).
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET

[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ ] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än 5 gånger per år.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Varför vill man bara ha och ha?

Det är riktigt sinnessjukt egentligen, min ha-vilja. När jag hittar något jag vill ha så måste jag ha det. Annars börjar det odlas något inom mig som kan liknas vid en depression. Jag vet, helt sinnessjukt! Som t.ex. en iPod nano. Det började med att min iPod shuffle gick sönder. Så jag gick till iPod-doktorn med lille stackaren. Han sa att den hade gett upp hoppet, den var helt enkelt stendöd. Väldigt duktig doktor, men FAN! Det skulle tydligen bli lika dyrt att reparera den som att köpa en ny (också la han till "och då är det ju roligare att köpa en ny, va?") AHH, säg inte så till mig!! You're talking to the wrong person, man! Anyway, så nu har jag bestämt mig för att jag ska köpa en iPod nano istället för en shuffle, som dessutom blivit otroligt fula tycker jag. Min gamla finns ju inte kvar utan dom var tvungna att ändra designen på den!

SÅ, nu får jag punga ut med minst 1000 spänn extra för att köpa en ny = sucks!!

Men jag får en alldeles ny.. fin.. härlig... som rymmer dubbelt så mycket låtar... rosa.. iPod =yaaay!

Får se  när jag känner för att beställa den. När jag har mer pengar, antar jag. En stoooor nackdel till denna ha-viljan.. pengarna. Ja, och idag är det exakt två veckor sedan jag jobbade sist. Shit, timanställning blows. Väldigt synd, men jag har ju tid över till annat vilket är skönt. Kommer knappt få någon tid över på hela sommaren sen, så det kanske bara är bäst att passa på och njuta.

Idag ska jag läsa klart mina 24 sidor i körskoleboken och ta tåget in till stan och sätta mig ner på körskolan och göra prov nummer.... Nej, jag skäms så jag tänker inte berätta hur långt jag kommit :) Med tanke på hur länge jag varit inskriven och hur långt jag kommit.. HAHA! No no no... Sån fool tänker jag inte göra av mig själv.

NU däremot, pic-time!

   Gårdagens outfit (sitter ju än så länge i mjukisar så det får bli gårdagens..)

Det nya rosarutiga linnet från MQ
Gråa Miss-Sixty byxor, också från MQ
Lila bikiniöverdel från H&M (som jag fyndat för 10 :- för typ tre år sen..)

Och det nya halsbandet! Hjärtat här, dom andra får ni bara i miniatyr längre ner, haha:

image30


  Ändå ganska söta va?

Kreativitet.

Idag är det superfint väder igen :) Så glad jag är! Jag har varit så kreativ idag att jag knappt tror det själv. Smyckestillverkning på högsta grad, och inte är jag klar än! Har provat på min Fimo soft lera idag. Har iofs snott idéer från viss känd bloggare här på blogg.se... Men mina grejer blev ju inte en tiondel så fina som hennes är! Har iaf gjort en liten muffin och en kanelsnäcka. Men jag började med ett hjärta bara för det kändes lättast, haha. Som jag sa att jag skulle göra! Försökte mig på en jordgubbe men det kan jag verkligen inte, får inte till den rätta formen och sen när det gröna skulle på som "blad" så blev det bara skit istället. Haha, men det var så jag fick fram den bruna färgen (genom att blanda rött och grönt) på leran som jag använde som "form" på muffinsen! Det var väldigt pilligt men jättekul! Kommer definitivt bli mer av det. Får väl försöka hitta en egen nisch på det där.. Ska nog fortsätta med mina hjärtan, haha, det var det enda som blev bra :)

Sen har jag gjort nåt tråkigare - läst i körskoleboken.. Inte alls kul, men jag vill ha mitt körkort och det vill jag ha snart! Då får man lida sig igenom det och läsa. Och läsa... Och läsa och läsa och läsa. Lite till.

Också är det Grey's ikväll - tjohoo! Den enda serien som jag nästan tycker är för bra för att ladda ner i förhand. Tycker det är roligare att bänka sig framför tv:n en gång i veckan. Gör ju samma sak med Desperate Housewives och nu när dom går dagarna efter varandra så får det väl bli så!


  Åh... jag längtar

Inte vår riktigt än...

Igår var det verkligen vår i luften, när jag satt på tågstationen och väntade på att få åka in till stan (ja, det var försenat.. som vanligt!) så råkade jag sätta mig med mina svarta byxor och tjocka bruna skinnjacka i solen. Satan vad det värmde! Och inne på tåget var det inte mycket bättre. Men, det första jag gör när våren kommer ska inte vara att klaga! Det var ju faktiskt supermysigt :) Men idag är det dimmigt (eller dammigt som jag sa när jag var liten) och kallare. Också har jag ont i magen. Att allt kan ändras så på en dag, skittråkigt.

Igår - när allt var så himla bra - så var jag ute och shoppade iaf. Eller ja, det blev inte så mycket shopping men jag gick runt och suktade efter en massa grejer, haha, som vanligt när man inte känner att man har så mycket pengar. Och just då kommer man på att man behöver en massa grejer. Vårjacka, vårskor, nya byxor, linnen, tunna koftor, ja.. allt möjligt.

image25

Men jag köpte iallafall nya träningsskor från Reebok - i lila och grått och jättesköna! 50% rea också. I'm lovin it! Jag tror förresten jag börjar krympa - de tre senaste skorna jag har köpt har jag fått ta en storlek mindre än vanligt! Och träningsskorna fick jag ta i en och en halv storlek mindre. Det blev en glad överraskning eftersom jag alltid tyckt jag har så stora fötter :)
Det blev ett sommarlinne från MQ:s avdelning "365 Sunshine" också - rosarutigt och supergulligt. Köpte även ett par knästrumpor, från MQ dom med, svarta med grålila rosetter på. Tunna och jättefina! Kollade efter Acne-jeans på deras 30 % rea avdelning, men hittade inga i rätt modell eller storlek för den delen. Tråkigt när man vet att man kunnat  få dom så billiga!

Och jag får fortfarande inte jobba något. Börjar hata det här med timanställning. Nu när vädret börjar bli bättre är alla på strålande humör och ingen blir sjuk.. (det är ju när dom ordinarie blir sjuka som jag får jobba). Men men, då får jag ju tid över till att sy och göra halsband och åka in till stan och gå promenader. Och träna som vi ska göra idag! Inviga mina nya skor.

Vårdag!

Okej, skrev ett superinlägg som såklart försvann ut i cyberrymden. Jobbigt!

Vad som, i korta drag, stod var att idag är det jättefint väder! Soligt och vindstilla och 12,9 grader. Inte illa! Inte illa alls. Så nu ska jag bege mig in till stan och gå en lååång runda på stan och hitta nya vårkläder. Det är nog det bästa på hela året.
Vårkläder... Mm! Ska köpa lite tyg och sidenband också så att jag kan komma igång med min klänning på riktigt!

En annan halvstörig grej - går ner för att hämta in posten, ett jättestort brev till mig! Öppnar och får se nya numret av Veckorevyn. Min prenumeration har äntligen kickat igång! Synd bara att jag köpte det numret förra veckan eftersom jag inte trodde att prenumerationen skulle komma igång riktigt än.. Men men, 30 spänn är 30 spänn. Finns inget att göra åt den saken :) Nu kan jag ju skicka den olästa kopian till mamma, då blir hon nog glad! Okej att det finns tidningar i Frankrike också, men mamma älskar ju Veckorevyn och den finns inte där!

Har förresten äntligen köpt lera, det blev Fimo Soft lera (alla andra verkar använda sig av cernit lera, men det hittade inte jag) som verkar vara behändig att jobba med. Får väl börja med något enkelt - ett hjärta eller så.

Också dagens outfit:

  

Väldigt casual idag :)
Svarta stuprörsjeans från Åhléns
Långt grått linne från Gina Tricot
Svart T-shirt från H&M
Också mina fina Swarovski i öronen!

Ledig helg - for once!

Känns som första gången på evigheter som vi har varit lediga. För även om vi haft en helt ledig helg för bara ett par veckor sen så var det ändå massor som skulle göras då.. Igår hjälpte jag A och A att flytta in i sin nya lägenhet sen hade vi verkligen ingenting planerat. Så fruktansvärt skönt! Så vi åkte hem och satte oss och spelade lite World of Warcraft - haha, och sen lagade vi mat (jasminris med kyckling i örtsås gjord på färsk basilika och timjan). Mums!

Nu ska jag väcka sambon så vi kan börja rensa i förrådet. Det är väldigt tråkigt - men nödvändigt!


Scarlett "Hearts" Reebok

Ännu en sak jag längtar efter; Scarlett Johanssons samarbete med Reebok. Har sett smakprov på ett par byxor som kommer i både kort och lång modell (kan dock inte hitta någon bild på dom). Snygga! Och inte överdrivet snygga så att man inte kommer våga träna i dom heller, haha. men jag längtar mest efter skorna, eftersom jag inte har några träningsskort för tillfället.. Kan kanske inte vänta ända tills kollektionen kommer (och dessutom tror jag bara den kommer säljas i Stockholm...) så jag får nog ge mig ut på träningsskor-jakt i dagarna!

image21

Scarlett på presskonferensen.

Åh, vad jag vill ha vill ha vill ha!

Så vacker. Så cool. Så användbar. Jag längtar! Den kommer i slutet av 2007 och då ska jag ha den. Så är det bara :) Har redan börjat spara, haha, för den lär ju vara ganska dyr!

image18

WOW!

Ja, jag har gått och provat på. Usch och fy... Den största motståndaren!! Nej, men anledningen att jag ville prova var ju för att jag ville se vad den stora hysterin kring detta spel (som spelas av 7 miljoner bara i Europa!) är. Och sant - mååånga timmar kan rinna iväg utan att man märker det. Tiden går fort när man spelar. Vad jag inte förstår är hur man frivilligt lägger ner så mycket tid på detta!

Nu är det så att jag har en pojkvän som spelar. Gaaanska mycket, oavsett vad han säger, haha. Och min bror jobbar som support på Blizzard i Frankrike (företaget som gör spelet). Inte för att jag har känt mig tvingad till att prova, av någon av dom. Det kanske är just därför jag provade till slut!

Kan ju dock inte förneka att spelet är väldigt, väldigt vackert och coolt gjort. Men det jag då tycker är kul är ju inte att springa runt och samla s.k. "quester". Utan jag tycker det är kul att man kan prata med varandra. Flirta med varandra. Slängkyssar! Dansa för varandra. Knäböja! Haha, man kan till och med klappa skitfånigt.

nightelf

Sleepy..

Jaha, så vaknade man för en timme sen... Har inte hunnit göra speciellt mycket förutom ätit frukost och satt igång tv:n - och tittat igenom dom vanliga bloggarna som jag brukar läsa :)

Idag ska jag banne mig vara kreativ! Jag ska ta fram symaskinen och sy de grejer som bara ligger där och väntar på mig. Massa knappar som lossnat och grejer som behöver sys in osv. Sen ska jag göra ett silverhjärta med blå pärlor i. Och i eftermiddag ska vi träna! Ska försöka hitta något gott nyttigt recept som vi kan försöka oss på idag till kvällsmat.

Smycken!

Dom här gjorde jag idag.. Dom blev inte så fina, har gjort tio gånger finare innan men jag hade typ noll inspiration idag.

49210-16

Ensam dag.

Idag har jag inte jobbat, inte sedan i torsdags faktiskt. Så är det när man är timanställd. Ena veckan jobbar man varje dag, och nästa ingen alls! Så idag har jag fått gjort lite smycken och jag TÄNKTE sy en klänning eftersom jag har tyget hemma, men jag hittade ingen inspiration...

Jag tycker det är så kul att läsa bloggar som är lite mer "modeinspirerade" och vill därför  börja med det själv. Som många vet är jag helt enkelt galen i kläder. Speciellt väskor och skor (min passion...). Och sen gör jag ju egna smycken som jag tycker är kul att visa upp. Vem vet, kanske någon som rent av är intresserad! Anyway, många av de här s.k. "modebloggarna" som jag nu blivit inspirerad av visar upp vad dom har på sig om dagarna, så roligt att se! Så, här är min dagens outfit:

outfit 7/3

Jeans från Gina Tricot
Svart linne från H&M
Kortärmad stickad kofta från Xanaka (i Frankrike)
Också det obligatoriska guld-halsbandet, som jag fått av min bror och gudfar.