Update..

Det är väl dags för en uppdatering! Fast trycket är ju inte superstort på min blogg direkt, haha. Jag har faktiskt inte så mycket att berätta, inget roligt iallafall. Och det tråkiga lämnar jag utanför.

Vi var en sväng i Norge förra veckan, jättemysigt även om det var en snabbvisit. På tisdag eftermiddag körde vi upp och övernattade en natt i Oslo. Andy skulle dit och jobba så jag satte mig på bussen och åkte till mamma och pappa (ca två timmar med buss från Oslo). Dagen efter åkte jag tillbaka till Oslo och vi satte oss i bilen och körde hem igen. Som sagt, snabbvisit! Jag och mamma pratade en massa om en viss pappas upcoming födelsedag. Man fyller bara 60 en gång och det ska väl firas ordentligt! Vi har smidit fina planer kan man säga.

Idag var jag hos frisören, klippte av en bit och gjorde slingor. Provade en ny frisör, hon var jätteduktig! Får ta en bild när det är bättre ljus och visa (min iPhone har ingen blixt och min digitalkamera har lugnt och stilla somnat in)! Det blev lite koppar/honungsfärgade slingor. Hur nöjd som helst! Och det är skönt att ha klippt det, äntligen. Haha, jag vågar inte ens berätta hur längesen det var..

Nu ska jag kolla på lite serier, snacka om att jag ligger efter. Sen blir det laga mat och sova, jobb imorgon! Ciao.

Julplundring, nyårsafton och jobb.

Nu är julen äntligen utkastad! Det är mysigt med alla julsaker och julgranen osv, men fy tusan vad den barrade! Så det är ganska skönt att ha den utslängd, iallafall på balkongen, nerklippt i sopsäckar. Har inte orkat åka iväg till tippen med den än, får bli i nästa vecka.

Nyårsafton firade vi hemma hos oss. Eller, vi åt middag och drack lite drinkar och smällde smällare från balkongen, sen åkte vi in till stan lagom till tolvslaget. Stod där i -12 i typ 45 minuter och kollade på alla fyrverkerier som Danmark sköt, jäklar vad det smällde på andra sidan Sundet! Sen blev det en runda på Helsing och en avslutning på Cardinal i ett par timmar. Tog sen sista bussen hem med en överförfriskad sambo, haha. Nyårsdagen spenderades mest i vågrät ställning. Också tillbaka till jobbet igen dagen efter. Och nu är det fjärde helgen i rad som jag jobbar, snacka om januarilön, wiio!

Sen har vi börjat kolla på flygbiljetter till New York i sommar. Längtar! Vi tänkte åka dit typ två dagar innan bröllopet, hyra en bil och köra till Aurora där det ska äga rum. Det ska ta ca 5 timmar från New York. Sen åker vi tillbaka igen två dagar efter och spenderar ca 5 dagar på Manhattan. Ååh vad jag längtar! Ju mer jag tänker på det desto mer ivrig blir jag. Vill åka NU! :)

Men NU ska jag göra mat, också är det ju Let's Dance om några minuter. Måste se Schyman, Kling och Sjödin dansa. Imorgon jobbar jag som sagt igen. Som vanligt, haha.

Later!