Redhead!

Tänkte visa en bild på min nya hårfärg, men det är typ omöjligt att få till en bra bild på det eftersom jag bara har min webcam att fota med.. Här är ett par försök iallafall!








Det är alltså inte så mörkt utan lite ljusare.. Också är det superrött! :) Det blev iofs mycket mörkare än jag hade tänkt mig men innan jag börjar färga om och hålla på så tänkte jag vänta ett par veckor tills färgen börjar tvättas ur lite grann, då kanske det mörka tvättas ur men det röda stannar kvar, liksom.

För övrigt sitter jag och leker med min nya älskling. Nej, har inte skaffat ny pojkvän. Inte heller en till katt. Utan jag har köpt en iPhone <3 En vit, fin, 32G som nu har skydd både fram och bak (vi känner ju mig). Jag har suttit och lagt till en massa roliga applikationer och jag är helt såld på hur mycket man kan göra med den!

Nu ska vi åka in till stan och gå ut och äta någonstans. Halsa drinken och släng på sminket för nu är det bråttom! Ciaaaao


Nytt jobb, nytt boende, nytt hår, ny telefon. Förändring is good!

En dålig bloggare är vad jag är. Men nu gör jag ett nytt försök!

Det har hänt så himla mycket den senaste tiden att datorn inte direkt har prioriterats. Jag har jobbat väldigt mycket, och det lär inte bli mindre jobb framöver.. Jag har nämligen fått jobb! Alltså, inte bara ett sommarjobb, och inte bara som vanligt butiksbiträde. Jag är från och med imorgon assisterande butikschef! Efter att ha praktiserat/sommarjobbat på mitt nuvarande jobb så blev jag rekomenderad av chefen där till regionschefen, var på intervju hos henne, fick gå på ytterligare en intervju - och fick jobbet! Det kommer bli en utmaning, det kommer bli tufft och jobbigt men jävligt kul.

Det är väl den största nyheten. Vi flyttar om två veckor men det är ju ingen nyhet! Försöker packa men det är tråkigt och jobbigt så vi har knappt ens börjat.. Idag tog vi dock tag i alla dvd- och vhs-filmer samt böcker. Det blev två sopsäckar slängt och en kartong sparat. Bra jobbat tycker jag!

Det är mer som ska förnyas än boende och jobb - min telefon till exempel. En iPhone skare bli! Min nuvarande telefon har flippat ur helt och fungerar bara precis när den själv vill. Vilket är jobbigt när man till exempel måste ringa ett samtal och den bestämmer sig för att inte vilja låsa upp sig, eller att batterierna helt plötsligt tog slut. Underbart.

Sen ska jag klippa mig och skaffa ny hårfärg hade jag tänkt. Eller, inte NY hårfärg, tocke for life! Men jag ska ha röttRÖTT hår ;) Riktigt rött.

Nu ska jag sova så att jag är utvilad, pigg och glad imorgon. Sov gott vänner! Ciao

Lite uppdatering...

Tjolahopp vad dålig jag är på att uppdatera. Så är det när man inte gör annat än jobba. Senaste veckorna har iallafall min mamma och syster varit på besök, mamma åkte tillbaka till Norge och syster stannade kvar på våran soffa. Sen har jag varit på en till intervju och i veckan får jag veta om jobbet är mitt eller ej. Jag hoppas på det förstnämda :) Sen har vi ju varit på bröllop vilket var jättefint och festen efteråt riktigt rolig! En snabbuppdatering.

Nu ska jag koka makaroner till morgondagens lunchlåda (jag har köttbullar men inget att äta till dem). Sen blir det nåt avsnitt OC eller Sex and the City, sen ska jag sova. Eller så åker vi till Maxi och köper kladdkaka för att vi är sjukt sugna på det just nu. Mm.. Sov gott! Ciaaao (justdet, jag har börjat plugga italienska, så snart kan jag säga mer än bara ciao!)