Längtan

Julen börjar närma sig. Vad tiden springer ifrån mig! Nyss var det sommar och jag visste inte åt vilket håll livet skulle bära när jag hade gått ut skolan. Nu har jag bästa jobbet ever, bästa lägenheten ever och bästa pojkvännen ever. Som det kan gå. Men livet är såklart aldrig helt perfekt, och just nu längtar jag efter:

- hela min familj som befinner sig i Norge, i Texas och i Indien
- nästa helg då vi ska åka till göteborg och gå på liseberg, shoppa julklappar och hämta andan lite
- solen. idag tittade den fram vilket gjort att jag varit på bra humör hela dagen!

Det är väl mer, men man ska vara glad för det man har och inte hålla på och sukta efter sånt man inte kan få. Detta är ju ändå saker som jag vet kommer till mig förr eller senare. Nu längtar jag varje dag efter en uppdatering i bloggen/på Resdageboken från min syster! Jag vill ha nya bilder få veta vad dom är med om för spännande. Jag kollar hela tiden, en riktigt stalker :)

Idag har jag hängt upp adventsstjärnor, en i vardagsrummet och en i sovrummet. Lyssnade på julmusik och drack julmust under tiden, och när det var klart lagade jag Flygande Jakob som vi åt med tända ljus i hela lägenheten, och såklart stjärnorna tända! Nu har jag precis duschat, ska kolla på ett par avsnitt Project Runway säsong 6 och sen sova. Jobbar onsdag-lördag så jag behöver lite sömn. Ciao!


Memory lane

Idag fyller min darling år. När jag slutade jobba strax efter fem så åkte jag inom Coop och handlade och när jag kom hem gjorde jag en lasagne och tårta med jordgubbar! Hans föräldrar kom hit också åt vi och han fick öppna lite paket. Av mig fick han bland annat en digital fotoram, och nu har vi lagt över en massa bilder på den. Självklart blev det både skratt och gråt när vi började kolla genom alla miljontals bilder på datorn. Men det blev en bra mix på bilder! På fredag ska vi ha födelsedagsfest och då tror vi att ramen kommer vara passande då vi har lagt in bilder på nästan alla gäster ;)

Imorgon fyller då lilla Nikki år, dagen efter. Det känns INTE som att det var ett helt år sedan hon föddes! Gud vad tiden går fort. Lillpluttan.. Nu kommer åren bara rasa fram och rätt som det är är man verkligen tant Åsa på riktigt. Jag kommer ihåg dagen hon föddes, jag satt här hemma (eller ja, inte här) och var supernervös och skickade sms till Magnus hela tiden och frågade hur det gick! Haha, jag var nog lite jobbig :) Sen kom hon kl 2 på natten, snuttan! Dagen efter var jag där och träffade henne. Då såg hon ut såhär:



Min första bild på Nikki <3


Nu går hon stadigt och snackar hela tiden. Lilla tjejen. Imorgon ska jag iallafall dit för lite kalas, och hon ska få lite presenter av mig.

Nej nu får jag gå och lägga mig, har massa sömn att ta igen, usch. Så går det när man jobbar hela helgen men ändå bestämmer sig för att gå ut. Dumt. Sov gott! Ciaaaao

Önskelista!

Mamma har tjatat lite grann på att få en önskelista så jag har suttit och snickrat ihop en ikväll. Here it is!