Ljuddagboken.se

Haha! Jag brukar inte gilla Pang Prego i P3, tycker det är för mycket. Men detta var ju sjukt roligt, en parodi på bilddagboken.se - "ljuddagboken.se". Haha, jag dööör!

"Nu står jag väldigt nära en vägg" hahahaa



Sommarsommar

Haha, jag skulle vakna tidigt idag. Yeah right.. Jag var nog ganska trött för jag sov till elva typ. Men det gör inget, skönare att vara utvilad faktiskt. Nu ska jag äta frukost och sen ta mig in till stan. Det är ju riktig sommar, gick ut på balkongen i linne - och blev varm! Coolt :)

Hörs sen. Ciao.

We did it!

Sista tentan är då avklarad och vi har officiellt gått halva vår utbildning. Tiden har gått sjukt fort.

Efter tentan åkte vi hem till Eva i klassen som hade satt upp ett mega-partytält i trädgården! Först käkade vi tårta och efter ett par timmars solande (ja, jag brände mina axlar) grillade hennes man typ 50 kycklinfiléer, vi var trots allt nästan hela klassen.. Till det hade dom gjort finfin klyftpotatis och tzatziki. Yum!

Kommer verkligen sakna klassen under sommaren, men förhoppningsvis kommer några av dom till Helsingborg för att fira min födelsedag 14 juni. Woho! I love it.

Nu ska jag sova för jag är sjuuukt trött och har lite ärenden imorgon som gör att jag helt enkelt vill gå upp i tid. På lördag blir det Göteborg med mamma! Mys. Ciao


Last one!

Så var det dagen D. Sitter här och äter frukost och ska strax köra till skolan för att ha sista tentan för detta året. Mycket blandade känslor! Men mest är jag nervös (som jag ju inte var igår, mamma!) och sen är det en salig blandning av lycka, separationsångest och att jag faktiskt är ledsen att jag inte får träffa mina fina kurskamrater på hela sommaren. Förutom dom som lyckas ta sig till min 20-års fest då :)

Nä fy tusan, nu måste jag sticka! Ciaaao


Sentimental.

Nu börjar jag räkna ner. Om 6 dagar har jag min sista tenta för detta året. Har då alltså redan gått halva min utbildning - vilket är helt sjukt! Tiden har gått så fort att man själv inte alltid hängt med. Jag kommer t.ex. ihåg när vi på den första kursen vi läste, butiksekonomi, fick schemat över hur de två delkurserna skulle vara disponerade. Den första var då, i augusti, och den andra skulle vara de två veckorna runt påsken. Då, i augusti, tänkte jag att det är sååå långt till dess. Men vet ni vad? Påsken var för mer än två månader sen. Den bara flög förbi tillsammans med delkurs nummer två. Och alla andra kurser för den delen. Sjukt.

Att komma in på denna skolan var en av de bästa grejerna jag gjort i mitt liv. Jag har fått så mycket kunskap att jag tror min skalle har växt i omfång, jag har fått vänner som tänker som mig, har samma intressen som mig, klappar mig på axeln när det är tufft, tror på mig, är stolta över mig.. Vänner för livet.

Jag har fått så mycket erfarenhet av alla diskussioner och praktiska övningar. Efter varje (nästan) kurs har jag känt mig som en stor fet låda man bara hällt kunskap och erfarenhet i, sen stängt locket. Den lådan öppnas igen under sommaren när jag ska jobba och förhoppningsvis lära mig ännu mer och verkligen få se hur allt funkar på riktigt.

Men nu ska jag in på slutspurten. Plugga till den sista tentan som antagligen blir den jobbigaste på hela året dessutom. På torsdag är det dags.. Sen är jag fri! Eller nej, justdet. Inget sommarlov för min del, bara jobb, jobb, jobb.. Vad gör man inte för pengar som student?

Tillbaka igen.

Anlände till Helsingborg 19.50 igår kväll. Det blev Burger King och packa upp väskan. Mådde inte så bra, somnade tidigt och kände direkt när jag vaknade i morse att jag mådde sämre så jag stannade hemma. Somnade om och sov till halv tolv, vilket innebär att jag sovit 13 timmar inatt!

Har haft jättemysigt i Notodden i fyra dagar, bilder finns
här. Nu äre tillbaka till real life, men bara två tentor kvar sen är det sommarlov. Fast jag kommer ju jobba hela sommaren så lov vet jag inte riktigt med..


image211

I'm off!

Imorgon 7.15 går bussen till Norge, Notodden och mamma & pappa :) 14.15 är jag i Oslo, där ska jag byta buss och åka vidare i 2-3 timmar till Notodden. Drygt? Jajamän! Har packat väskan, ipoden är laddad, mobilen är också full med musik, Nintendo DS är laddad och full med spel, mackor är bredda, har köpt vindruvor, päron, godis och kakor! Och en liter Brämhults Jordgubb/Apelsin såklart. Nog ska jag klara mig i 7 + 2 timmar.

Jag är tillbaka på måndag. Ciao (eller, Ha de som man säger i Norge)..


Förresten, är det ingen som vill bli coachad av mig? Jag får ju IG annars, det vill ni väl inte ;)