Grov-rensning

Mamma kom hem för en vecka sedan och vi har nästan gått igenom allt i lägenheten. Jag har rensat i min garderob och varit superduktig, ska skänka massa grejer till UFF. Dom har bättre nytta av en rosarandig väska som jag köpte för 8 år sen och är använd ungefär en gång, än vad lådan under min säng har. Nästan en hel svart sopsäck blev det med kläder och sånt! Sen har jag ju gått igenom alla gamla skolgrejer, sagor som jag skrivit, teckningar som jag ritat, räkneböcker och massa sånt. Så roligt att titta i, det är svårt att få något gjort om man säger så.

Sen ska vi sätta ut annonser på blocket.se med lite möbler vi inte har någon nytta av heller. Det är kul när man hittar saker längst ner i lådan längst bort som man aldrig tittar i, saker som man helt och hållet hade glömt bort! Och dom där mest speciella grejerna som är helt onödigt att ha kvar men som man inte kan förmå sig att slänga bort. Tänk om 20 år, hur kul kommer det inte vara att ha kvar alla såna grejer... Kort och dikter och små böcker och prydnader, herregud vad mycket skit jag har egentligen. Men som sagt, vissa grejer kan jag bara inte slänga, det går icke. En liten skolåda får ta hand om dom sakerna tills jag vet vad jag ska göra med dom :)

Ikväll ska jag och mamma hyra film och köpa skräpmat. Det förtjänar vi (inte).

Ciao.


Personalfest!

Blev sjuk i veckan, inget kul... Hade sån huvudvärk så jag knappt kunde resa mig upp! Så jag kunde inte jobba på onsdagen, också var jag ledig i torsdags och började må lite bättre. Igår kunde jag jobba igen! Sen på kvällen så var det personalfest på Ekebo. Kom dit vid 19 och fick förfriskningar, minglade lite och sen satte vi oss till bords i hopp om att få mat (det ryktades om tacos... mmm). Jonas och Maria gick upp på den lilla scenen som finns där nere i källaren där vi höll hus, också började dom ställa frågor till folk. Beroende på hur man svarade delades vi in i 5 olika grupper. Min fråga blev "Åsa, har du körkort?". Svar nej såklart... "Lag 3!". Efter mig var Andy, hans fråga blev "Andreas, kör du din flickvän mycket och ofta?" HAHA så jävla roligt. Han kom i lag 5. Kände fan inte en enda i mitt lag men det blev det ju ändring på under kvällen :) Lag för lag skulle sen gå upp på övervåningen och göra en slags "tipsrunda". Först fick vi lite olika vätskor som vi skulle klura ut vad det var genom att smaka & lukta - vi hade 2 fel av typ 6 eller 7 vätskor... Sen skulle vi följa en tråd genom ett kolsvart Storstugan, det kluriga var sen när tråden tog slut, vi fattade inte vad som skulle hända. Bara det att allt gick ju på tid och vi stod där som några fån, när vi egentligen bara skulle gå tillbaka till början. Suck... Anyway, sen ville dom ha 3 frivilliga som skulle sticka ner händerna i olika saker (is, spaghetti och något annat... vet inte vad det var) och hitta kapsyler! Efter det fick vi en meny och skulle duka ett bord för två därefter. Lät dock serveringspersonalen ta hand om det som vet var allt ska vara. Visade sig att vi hade fel ändå! Sen skulle vi slå ner lite flaskor och till sist bilda ett led genom att sätta olika kropssdelar på golvet där som satt ut markeringar. När alla var klara fick vi maaat, tacos, jättegott. Sen var det mer mingel och prisutdelning till lag nummer 5 som vann. Dom fick varsin shot :) Vid halv ett kom Anvar och hämtade oss snäll som han var. Då var vi skittrötta så när vi kom hem deckade vi bara ihop i sängen. Nu ska jag snart hem och Andy till radion och ikväll ska vi till Ekebo igen och jobba, det är premiär idag ju!

Ciao!

Long long time..

Har varit dålig på att blogga nu när jag varit borta och allt. Hade det bra i Frankrike iallafall, även om det var lite konstigt att fira jul utomlands! Kom hem dan innan nyårsafton och sen hade vi middag hemm hos mig. Fick diska och städa som en idiot hela dagen, men det blev ju bra till slut. Vi åt pastasallad och goda dressingar och till efterrätt blev det någon slags äppelkaka som Arnel hade med sig :) Vid elva begav vi oss mot stan och 12-slaget firade vi oturligt nog i en KÖ! men men, det var kul inne på Zinc när vi väl kom in och vi hade en bra nyårsafton. http://rockoholic.bilddagboken.se för bilder från Frankrike/nyårsafton och lite sånt.

Idag och imorgon är jag ledig, sen jobbar jag onsdag-söndag, boring... Hatar att jobba helg även om det ger mycket cash. Nu ska jag försöka lokalisera min hårfön och sen äta någonting.

Ciao