Utflytt Inflytt.

Nu är vi färdigflyttade! Började 9 i morse (eller ja, vi började egentligen redan igår) då jag gick upp, körde och hämtade en vän och köpte lite bullar. Efter frukosten satte vi igång att packa ner det sista i kartonger och påsar och vid 12 hämtades en lastbil från Statoil. Det började såklart regna när vi satt och åt frukost och sen har det fortsatt hela dagen. Men det har gått bra ändå! När vi hade fått in allting i lastbilen + två personbilar så kom ytterligare vänner och familj och hjälpte till att packa upp allting i lådor, hyllor och skåp i den nya lägenheten. Så vi är i princip färdiga, på bara lite mer än 12 timmar. Gött! Imorgon blir det IKEA, Bolagret och några andra butiker för att inhandla sånt som vi behöver och vill förnya. Det blir en lång inköpslista!

Nu ska jag ta ett sista ryck och lägga in alla kläder och skor i hyllor och lådor. Sen skulle jag vilja ta en låååång dusch men det tror jag inte ens att jag orkar - det får bli imorgon bitti i stället. Ciao!

It's ours!

Igår fick vi nycklarna till nya lägenheten och både igår och idag har vi åkt dit med bilen full. Det är såklart fortfarade massor att flytta på lördag, men vi försöker åka dit med småsaker och kartonger nu innan, så blir det bara de stora möblerna att ta på lördag. Vi har dessutom "bara" lastbilen i fyra timmar så det är skönt om man bara behöver åka en eller två rundor då, utan att behöva stressa.

Lägenheten är jättefin! Vi hade inte ens gått och tittat på den innan vi fick nycklarna igår men som tur var så blev det en positiv överraskning. Där kommer vi nog trivas! Vi kommer köpa en hel del nya möbler också, det enda vi egentligen kommer ha kvar precis som den är är sängen (men med ett nytt överkast såklart). Soffan ska få ny klädsel, vi ska köpa nytt soffbord, köksbord och stolar, en bäddsoffa till gäst/arbetsrummet och där inne kommer det också stå ett riktigt skrivbord. Sen måste vi ha en ny uppsättning tallrikar & glas osv, osv, osv. Så mycket förändring blir det, kul :)

Nu måste jag gå och lägga mig, jag är så trött och har huvudvärk så ögonen går i kors och jag orkar knappt rätta felen jag skriver hela tiden för att jag inte orkar lyfta fingrarna ordentligt över tangentbordet.. Haha. Imorgon ska jag jobba stängning vilket innebär att jag slutar ungefär halv nio. Godnatt gott folk! Ciaaaao