deprimerande.

Jag har fått värsta förkylningen på evigheter! Just när man är ledig också, det är nog ännu värre än att bli sjuk annars. Idag fyller en vän år också och vi skulle egentligen gå på restaurang (Big Buddha) och äta mysmat, men det blev inget alls eftersom både jag och Tabita är sjuka. Usch..
Har egentligen en massa att göra också. Läsa ut en bok, skriva en analys på en film (som jag inte ens valt ut än), hitta nya säljare till discoteken och tusen saker till.

Känner inte direkt att jag har något att komma med idag. Bara en snuva. Någon som vill ha? Jag delar gärna med mig :)

Fynda!

Jag har kommit på hur underbart det är med fynd. De där riktiga pärlorna, ni vet? :) Åkte till Väla en snabb runda med mamma idag. Först åt jag en bakad potatis med massa keso och kyckling och sedan gick vi in på H&M. Letade lite snabbt på rea-hyllan och hittade ett par "kavaj"-byxor i typ tweed-material. Mamma som är så duktig på att sy lovade att sy upp dem till shorts, så nu har jag mina alldeles egen-designade city-shorts! Eller, snart iaf när mamma fixar det ;) Självklart slank det ner två linnen också - ribbade, i rött och turkost.
För övrigt har jag varit helt oanträffbar den senaste veckan pga plugg, plugg och åter plugg. Men nu har jag lov och ska försöka koncentrera mig på annat!
På lördag är det dags för Sundspärlan igen och jag vhoppas verkligen det går bättre denna gången! Imorgon ska ligan ut på olika skolor i stan och snacka med folk, haha!
Nu är det middag, sen ska jag sitta vid datorn hela kvällen och skicka reklam till folk :P

saturday = night feever!

Idag är det banne mig soligt och gött. Hela 5.8 grader, det är inte illa! Färgningen igår gick bra. Nu är jag brunett i ca 10 hårtvättar :) Sen lär det ju försvinna, även om det står 20 tvättar på förpackningen.  
Vi åkte på affischrunda igår, mulade för faen halv Skåne med affischer och tapetklister. mohaha! Och ikväll ska jag spela på Ekebo - hiphop och RnB i 4 timmar.. Så jag sitter här och letar lite ny musik! Imorgon blir det bara att plugga, tyvärr. Jag har ju inte ens öppnat böckerna och jag har tre saker som ska vara klart i nästa vecka! Usch..

en nästan-solig dag

I morse var det mulet när jag klev upp för att gå till skolan. Men väl i skolan såg man hur molnen skingrade sig och solen tittade fram! fast sedan när min lektion var slut och jag skulle gå hem, så hade solen förstås försvunnit igen. Skit!

Jag gick en runda på stan i jakt på svarta stuprörs-jeans. Min kära mor hade hittat ett par på Åhléns som hon trodde jag skulle tycka om, men när jag hittade dem insåg jag att midjan var mils-hög! Så jag gick runt där ett tag till utan att egentligen titta och på väg ut såg jag ett par andra svarta, testade dem och älskade dem! Värsta kapet - 299 kr. Sen gick jag till H&M och köpte hårtoning, så nu ska jag bli brunett igen! Woho. Ja, jag får väl gå och vandalisera badrummet med brun färg nu då!

smått och gott från bad gastein.

view
Utsikt över lite berg.. Sånt här väder hade vi varje dag!

whooaa
Vi hade roligt med kameran :)

49210-9
Lars Penis spelade på Haeggbloms ;)

49210-8
Gatz besökte vi näst sista kvällen. Fast det skulle vi ju inte ha gjort..

49210-7
Emirs fina saft.

49210-6
Jag var rädd i bilen utanför hotell Krone.. (fast jag överdramatiserade lite på bilden bara för att få det dokumenterat liksom. att jag var rädd :P)

49210-5 
Vi hade roligt med kameran, som sagt :)

hotel shithole 
HOTEL SHITHOLE

49210-2
Andy dricker Weissbier :D

fotosession

Har suttit och tittat på bilderna från Österrike och kommit fram till att detta lätt är den bästa bilden som nog sammanfattar hela resan bäst. Glädje! Okej, inte hela resan, men största delen av den. En av dagarna flippade vi totalt med kameran och tog hur många bilder som helst, men detta är det bästa. De andra publiceras inte ;)

fotosession


Dirty little secret.

Let me know that I've done wrong
When I've known this all along
I go around a time or two
Just to waste my time with you

Tell me all that you've thrown away
Find out games you don't wanna play
You are the only one that needs to know

I'll keep you my dirty little secret
Don't tell anyone or you'll be just another regret
My dirty little secret
Who has to know

When we live such fragile lives
It's the best way we survive
I go around a time or two
Just to waste my time with you

Tell me all that you've thrown away
Find out games you don't wanna play
You are the only one that needs to know

I'll keep you my dirty little secret
Don't tell anyone or you'll be just another regret
My dirty little secret
Who has to know

The way she feels inside
Those thoughts I can't deny
These sleeping dogs won't lie
And all I've tried to hide
It’s eating me apart
Trace this line back


Lätt den bästa låten just nu att rocka loss till. Tips, ladda ner den! The All American Rejects - Dirty Little Secret. Igår var det nattbowling med gänget - Andy a.k.a Mahmud, Anvar a.k.a Aziz Jakim, Mia a.k.a Greta, Nidde a.k.a Mohammed, Stoffe a.k.a Darin och jag själv a.k.a Abdul. Många tittade väldigt konstigt på våra monitorer. Stoffe vann faktiskt det stora hela och Andy kom tvåa med ca 6 poäng mindre än honom.
Idag är det söndag vilket innebär veckans segaste dag då man får lov att vara hur osocial som helst. Jag ska bara sitta här i min ensamhet och glo, sen innfinna mig framför tv:n klockan 21.00. Mycket intellektuellt blir det ikväll. Charlie's angels. Starring Cameron Diaz. Starring Drew Barrymore. Starring Lucy Liu. Det kan nog inte bli mer bimbo-squad än så! Men det är en perfekt söndags-rulle. Tack TV3!
Imorgon kommer svar från Frankrike.. Hela min familjs liv kommer typ förändras på en sekund om vi får positivt svar. Det är så otroligt ballt, men samtidigt SÅ skrämmande! Jag satt igår och tittade på lägenheter, fast jag hittade inga alls. Hjälp mig, någon? Inga som är någorlunda billiga iaf. Bara det är helt sjukt, att jag faktiskt behöver sitta och leta lägenhet redan nu. För man vet aldrig hur lång tid det kan ta att hitta en vettig lägenhet i denna underbara staden. Jag vill aldrig flytta härifrån.. Iallafall inte med mer än ett par mils avstånd :)

I need a miracle



Jag är i stort behov av en ny telefon. Gärna en fungerande sådan också.. Min nuvarande är helt underbar, om man tycker om en telefon som lever ett eget liv vill säga. Det är ju en ganska fet vill ha-känsla på
Motorolan, men jag vill fortfarande stanna kvar på 3 som typ har noll intressanta telefoner.. Hjälp mig, någon? ännu en gång..

Shoppingrunda minus shopping..

Helt okej dag i skolan. Hade först media där jag inte gjorde ett skit eftersom jag inte har något speciellt allt göra :) Sedan framkallade jag lite bilder i fotorummet. Mådde illa som vanligt, dels för att det är så mörkt och kvavt där inne och dels för alla kemikalierna som sägs inte alls vara farliga.. Men de luktar inte gott ska gudarna veta.
När jag kom hem hann jag inte mycket mer än byta om innan jag och mamma skulle åka till Väla! Som jag har längtat hela veckan.. Fast jag köpte ingenting! JAG! Hittade mega-rå-super-snygga Diesel-jeans som dessutom var på rea, men köpte jag dem? Nej.
Nu till den stora frågan: Vad händer ikväll? Ska jag följa med Andy när han spelar på Diesel (vilket iofs hade varit skoj för att se hur det ser ut där inne, med tanke på att jag inte besökt stället sen det fortfarande hette Sweet och inte ens hade öppnat än), eller ska jag sitta hemma och pilla i naveln (så att jag kan glo på en film och somna klockan 10 en fredag och vara den mest tragiska människan på jorden)? Ödet får nog avgöra. Eller om någon mer följer med till Diesel kanske.
Igår var jag och inhandlade 4,70 meter tyg i färgen champagne (och mönster, dragkedja och tråd)! Och igår på dagen är det fyra månader tills det tyget ska vara en klänning på mig besökandes Sofiero :) Balen kommer nog bli jättefin och bra, om vädret är hyfsat. Så det inte regnar och skit som förra året. Stackars dem.. Fast de var ju inomhus! Vi ska vara under tält på en gräsmatta. Sheeeda. Åh vad fina alla kommer vara :) Men lite nervös är man för vem man kommer sitta bredvid och dansa med. Hoppas det blir någon vettig så man slipper sitta där med värsta freaket, eller värsta tråkmånsen!

Jag tror jag är en människa som uppskattar de små sakerna i livet. T.ex: jag kan knappt bärga mig tills nästa VeckoRevyn kommer ut! Och så lite som en frukt kan göra mig på bra humör :)