Beach and a pool

Idag blev det stranden, men vi orkade inte ligga där mer än typ två timmar. Det var för varmt! Och då spenderade vi ändå nästan en timme av de två att spela strandtennis och kasta frisbee, eftersom det fläktade en del när man stod upp. Så fort man la sig ner så var det någon som stängde av fläkten ;) Vi gick ut i vattnet en bit men det var ganska kallt så vi fegade ur och bestämde oss för att åka till svärföräldrarna och bada i poolen istället. Sen åt vi jordgubbar med glass.

Sen åkte vi hem och städade hela lägenheten, har tvättat och håller just nu på att frosta av frysen. Fråga mig inte hur jag orkar göra det i denna värme men jag kom in i ett slags städ-mode och då är det väl bara att fortsätta antar jag :) Imorgon är det jobb och sen är jag ledig på tisdag, woop woop! Hoppas det fortfarande är fint väder för då blir det nog att sola på Gröningen, underbart.


 
Babyn ser lite arg ut | Jag vid poolen

Let the weekend begin

Jag har jobbat idag igen. Bara fyra timmar dock. Skönt! Igår var vi på bio och såg Transformers 2, den var svinbra! Om man gillade ettan blir man inte besviken på tvåan kan jag lova. Nu ska jag vila en stund och om ett par timmar ska vi åka in till stan och käka och sen ut och dricka en öl eller två. Imorgon blir det nog stranden!

Ciaaaaao


Jacko

Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.




May there be a wacko heaven for you!

Ielene

 

Ny tunika (från Gina såklart!). Fläta i håret och fjädrar i öronen.

Godnatt!

Heat!

Jobbat idag igen, inget ovanligt. Men jäklar vilken stekande värme det har varit idag! Det har varit riktigt jobbigt, inte ens skön värme utan bara fuktigt och tungt och jobbigt. Men jag ska inte klaga! Jag älskar sommar, sol och värme. Det enda tråkiga är ju när man då står inne i en butik 9 timmar i sträck och inte får ta del av värmen, haha. Men efter att jag hade slutat jobba mötte vi upp en vän och gick och åt middag på O'Learys. Vi satt såklart på uteserveringen - mysigt!

Ska dricka en kopp te nu (jag tror stenhårt på att om man dricker något varmt när det är varmt ute blir man svalare) och titta på ett par avsnitt Privilieged. Jag såg det första avsnittet igår och tror definitivt det är en serie i min stil! Om ett tag tänkte jag lägga upp en bild på dagens outfit. Världens töntigaste ord men så är det ju. "Dagens klädval", haha.

Ciao!

Summertime

DET ÄR SOOOOOOOOOOOOOOOMMAR!

Ville bara uppmärksamma er på det. Det är typ 27 grader och solen har gassat hela dagen. Och vad har jag gjort? Jobbat. Menmen, så är det när man vill tjäna pengar!

Nu ska jag laga mat. Det blir nog kalkonbröst i ugnen och stekt potatis till. Mums!

Ciaaao

Kattjävel.

Sitter och äter frukost, ska strax gå till tåget. Jag hade tänkt lägga upp en bild för att visa vad jag har på mig idag men sen började min katt bita och riva i min nyinköpta kofta så jag fick skälla ut honom. Bra start på dagen, helt underbart. Så det blev inget med det!

I eftermiddag ska vi antagligen spela minigolf och äta glass när jag slutat kl fem - mysigt! Nu ska jag springa. Ciao!

Work, workwork, work.

Jag älskar känslan av att vara svintrött på kvällen när man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag. Det är ungefär så jag känner just nu! Iofs jobbade jag inte mer än 6 timmar men det är rea och det är mycket folk hela tiden och det är kaos. Man städar och städar men efter två minuter ser det likadant ut igen! Sånt är det.

Nu ska jag prova att mixa vattenmelon till en god drink och slänga mig i soffan och kolla på tv-serier. Imorgon är det jobb igen, likaså på torsdag. Sen är jag ledig på fredag då jag antagligen ska träffa
Sanna som äntligen kommit hem från USA och på kvällen blir det bio. Wioo!

Ciaaao

Midsommar och sånt.

Skönt det har varit med långhelg! I fredags åkte vi hem till Fias mamma och hennes man och firade midsommar. Vi var ca 20 stycken, mysigt! Däremot var vädret inte på vår sida så det blev varken kubb eller någon dans.

Igår var jag sjukt seg och satt i myskläder till typ 17. Sen hoppade jag in i duschen, klädde på mig och vi åkte in till stan och såg bakisbio. Vad såg vi?
Baksmällan såklart ;) Jag hade sjukt höga förväntningar och därför var den nog inte lika bra som jag trodde den skulle vara. Slutet var dock bäst. Som jag skrattade! Jag har nog aldrig suttit kvar så länge efter att eftertexterna börjat rulla på en film, förutom på Mama Mia - när de dansar och sjunger i slutet. Loveit <3

Dagen har varit i samma stil. Slapp. Lugn. Mysig. Nu ska jag laga mat, det blir mycket avancerad söndagsmiddag. Korvus mit brödus. Detdu!




Puss!

Ladies and gentlemen...

Klick, klick, klick.

"Gjorde han?"

Klick, klick.

"Nu har jag stannat honom också!"

Klick, klick, klick.

"Det dummaste han kan göra är ju att klumpa ihop sig med..."

Klick.

"Fan också jag har slut på mana!"

Klick, klick.

"Bra jobbat."

Klick, klick, klick.

"Jaha, det är ditåt vi ska, jag stod och tittade på fel håll. HAHA!"

Klick, klick.

"Ja, mages! Hoppa på honom, för fan. Han har addat dig som target! Jag stressar han."

Klick, klick, klick.

"Ska se ifall jag kan heala dig... Jag har inte mer mana!"

Klick.

"Det är bara för att dom är range. Där är det goalen på i full 90! Det måste ju finnas ett sätt att döda dom på."

Klick, klick.

"Fan också..."

Klick, klick, klick.

"Ditt fega svin..."




Jag gav det en chans eller två, men jag är liksom glad att jag aldrig riktigt fastnade för World of Warcraft.

Bra.

Googlar "weekendresa".
Det är långhelg.
God mat. God dricka.
Idag kom chansen - jag ska bara ta den också.
Jag har allt jag kunde önska mig.
Imorgon skiter jag i om det regnar.
Jag är nöjd. Jag mår bra. Jag är stolt.

Det går bra nu.


Hemma!

Det var längesen jag bloggade, men jag är iallafall hemma safe and sound. Eller nja, landingen på Kastrups flygplats i torsdags natt var nog ännu värre än den i julas på Gardemoen. Det var ju för bövelen storm! Ja, det var inge kul och det var sjukt nära att jag slängde mig på marken och pussade den när jag äntligen kom av planet. Jag som inte ens är flygrädd - undrar hur länge en flygrädd människa hade klarat sig på det planet utan att svimma!

Iallafall, jag hade en jättefin födelsedag med fina människor, fina blommor, fina gratulationer och supergod mat. I lördags gick vi ut och åt (vilket blev en besvikelse iofs) och sen drog vi ut på barrunda. Runda blev vi också under fötterna och igår mådde man väl som man förtjänade. Men jag åkte ändå in till stan och åt brunch på The Tivoli med världens bästa Fia och sen hem och städade hela lägenheten OCH bakade muffins!

I eftermiddag kommer mamma och pappa (med alla mina saker som inte fick plats i resväskan, yaay!). Nu ska jag hoppa in i duschen och springa till tåget för att åka in till stan och äta lunch.

Bilder från Frankrike kommer snart. :) Ciao!

Canet-en-Roussillion

Sitter på ett café med gratis trådlöst Internet, ibland är fransmännen inte så dumma. Dricker min tredje café creme för dagen och äter en gaufre au sucre. Inte helt dumt, nej! Idag är det lite dåligt väder så det blev ingen strand, men imorgon ska det förhoppningsvis vara fint igen.

Istället för att bo på ett hotell i Perpignan så har vi hyrt en lägenhet precis vid havet i Canet (ca. 10 minuters bilkörning från Perpignan). Idag åkte vi in till Perpignan men de flesta affärerna var stängda så vi satte oss och åt lunch. Men när vi gick därifrån såg vi att de började öppna butikerna ändå, så vi kom "hem" från Perpignan för ett litet tag sen bara. Här kommer ett väldigt litet bildregn eftersom det trådlösa Internetet är ganska slött, mer bilder blir det på Facebook och
bilddagboken.


Stau! Sällan...


Framme i Perpignan.


Stranden :)


Frukost på balkongen i morse.


Going to France!

iPoden är laddad. Skivorna är med. På datorn finns det filmer. Nintendon är full med spel. Nu drar jag till Frankrike! Vi kör hemifrån om tjugo minuter, till biluthyraren (mamma och pappas bil är liksom inte tillräckligt stor för att köra till Frankrike med tre personer + packning) och sen över med båten till Helsingör också vidare, down down down! Kommer fram imorgon på dagen någon gång. Ska bli så skönt att bara slappa, sola och bada :) Au revoir!

D-day

Sitter här och äter frukost och ska strax fortsätta göra mig i ordning. Idag är det då dags! Jag tar examen. Det känns så jäkla bra just nu! Har haft lite ångest och mått lite dåligt för att det känns som att man är helt lost bara för att utbildningen är över. Den har ändå varit en stöttepelare - man har haft något att göra varje dag. Men nu har jag jobb över sommaren och istället för att se hösten som ett stort mörkt moln då jag inte vet vad jag ska göra, ser jag den nu istället som en möjlighet! Kanske väntar ett erbjudande som jag bara kunde drömma om precis runt hörnet...

Nej nu ska jag föna, locka, fläta, tupera och spraya håret. Sen ska jag sminka mig och snöra på skorna och sen bär det av! Tänkte till och med leka modebloggerska och visa hur jag ser ut idag, lägger upp bilder innan jag går hemifrån om någon timme. Ciao!

Marc by Marc Jacobs mini!

Vilken härlig dag! Jag blev väckt av Fia halv tio i morse och tog tåget in till stan en timme senare. Gick en runda på stan, sen in på Ica och köpte en baguette och tillbehör. Vi gick hem till Fia och gjorde ordning baguetterna (min blev med kokt ägg och skagenröra) och kaffe. Sen tog vi filtar och la oss i Stadsparken och solade! Så nu sitter jag här, nyduschad och solbränd och ska strax måla naglarna. Sen ska jag göra köttbullar för tusan vad hungrig jag är! Imorgon ska vi hem till Fias mamma och bättra på brännan och bada i poolen och äta våfflor, mysigt!

Måste ju berätta vad jag fick av Fia idag! Jag tar nämligen examen på onsdag och fyller år nästa fredag men hon kunde inte bärga sig så jag fick min present idag....




Den matchande plånboken till min Marc by Marc Jacobs-väska!! Såååå glad jag blev! Tack igen vännen <3

Nu fick ni se min vackra osminkade nuna med. Hoppas ni inte blev bländade :)