Powerpoint rocks.

Imorgon är det dags för min presentation. Jag känner väl att jag är så förberedd jag kan bli. En sak är jag nervös för - att jag inte är nervös! Man ska ju vara lite nervig, men jag har varken förhöjd puls, svettningar i pannan, värmeslag, kallsvettiga händer eller någonting. De symptomen brukar annars börja ungefär kvällen innan. Tror helt enkelt att det är så att jag trivs i min klass, jag vet vad jag pratar om och dessutom är jag ganska nöjd med presentationen jag har gjort! Man ska väl bara vara glad för att slippa nervositeten!

På fredag är det de sista som ska presentera, sen efter skolan ska jag skynda mig hem för att försöka gå ut och fika med nyblivna mamman för första gången (hon vågar inte riktigt gå ut med Nikki (jag vet, fint namn!!) för långt hemifrån än, än mindre sätta sig på ett kafé och ta det lugnt). På kvällen ska vi hitta på något mysigt här hemma, eller kanske gå ut en sväng? Lördag jobbar jag öppning, sen är det bara hem och sova ett par timmar för att sedan iväg och jobba på natten. På söndagen jobbar jag halv två till stängning, på julskyltningen. Hej mycket folk!

Fråga mig igen efter helgen om jag är trött. Idag är ingenting mot söndag kväll gissar jag. Ciao!

Helgen och nu.

Jag lever! Har bara haft en busy helg, jobbar nu och på onsdag är det tillbaka till Malmö så lite som behöver fixas inför presentationerna då. Så det är det jag gör på min lediga tid - alltså har bloggen försummats lite grann den senaste tiden.

I helgen satte jag mig i alla fall i bilen och körde till Borås dit mamma och pappa också hade styrt ratten. Farmor och farfar blev väldigt överraskade när jag stod där och ringde på dörren! Farmor trodde hon drömde, sötis, för att hon låg och halvsov när jag ringde på! På kvällen kom även pappas syster och svåger och en av kusinerna. Vi åt god mat som jag, mamma och pappa lagade och alla blev så mätta så vi skippade efterrätten. Det ni!

Vaknade på söndagen, åt lite frukost och var kvar ett par timmar sen körde jag tillbaka mot SKåneland igen. Väl hemma åt vi lite, sen åkte vi ner till Råå för att gå på den årliga julmarknaden. Alltid mysigare där än den som är i stan, som mer känns soms ett tivoli än en julmarknad. Men jag brukar alltid gå på den ändå, tradition är ju tradition! Fast på söndag jobbar jag faktiskt, från halv två till halv åtta. Får väl gå ut på rasten och ta några lotter så jag kan vinna den där förbannade ålen till pappa som jag har lovat.

Idag och imorgon har jag jobbat/jobbar jag och på onsdag är det som sagt tillbaka till Malmö och pendlande igen. På torsdag ska jag hålla i min presentation och jag är faktiskt ganska redo. Vi får se hur det går, så länge jag får godkänt är jag glad. Det är ju trots allt det enda man kan få på denna kursen, så...

Nu ska jag kolla på Lipstick Jungle, Brothers & Sisters, Grey's Anatomy, Ugly Betty, Desperate Housewives och Heroes.Kanske inte alla ikväll, men det är vad jag har att se fram emot. I love serier ;)

Merry merry..

I onsdags var jag på mitt första julbord. Det var hyresvärden Diligentia som anordnade för alla som dom hyr ut lokaler till, bland annat oss (Glitter), Åhléns, Lindex, BR, Gallerix, Forex m.fl. Det var meningen att vi skulle gå på julbordet och sen gå ut efteråt. Men lyssna nu: Diana är gravid. Stina skulle öppna butiken morgonen efter (och bor i Malmö). Isabell var tvungen att köra bil tidigare på dagen för hennes tåg var inställt. Josefin är 14 (praoelev). Haha! Visst kan man gå ut utan att dricka men det blev inte så ändå. Ganska trevlig tillställning var det dock, eller var den trevlig för att vi gjorde den till det? Hyfsad mat, urdålig underhållning, men väldigt trevligt sällskap som vanligt. Jag gillar mitt jobb <3

Jag och Isabell

Och idag föll första snön. I morse var det mysigt när det föll lite lätt sådär, men under dagen tilltog det och på eftermiddagen var det ren snöstorm! Är det dags att börja säga God Jul nu, eller?

Merry Christmas ;)

Fan.

Jag håller med min syster och tycker detta är det värsta av mina hittills 20 år. Jag hoppas aldrig mer att jag får uppleva ett år lika fyllt av sorg och tårar.

Jag vill inte gå på begravning. Jag vill inte behöva säga hejdå till fina människor. Jag vill inte se människorna jag älskar mest förlora sina bästa vänner. Jag vill inte.

Birgitta, du har kommit till ett finare, vackrare, bättre och rättvisare ställe. Vila i frid.

helgen.

stress. trött. tåg. musik. mat. bil. leta.
hitta. mys. utmaning. trött. sällskap.
hotell. trött. chock. vänner. luras.
öl. överraska. sorg. trött.


lite av vad min helg har innehållit. orkar inte skriva ner allt jag har gjort så ni får själva gissa lite. nu ska jag sova. nämnde jag att jag är trött?

freckles

'cause a face without freckles is like a sky without stars
Why waste a second not loving who you are
Those little imperfections make you beautiful, lovable, valuable,
They show your personality inside your heart
Reflecting who you are



God morning.

Börjar inte förrän 12 idag, men jag tycker det är ganska skönt att gå upp lite tidigare ändå, slippa stressa till tåget. Har varit vaken ett tag, ätit frukost och sådär! Nu ska jag måla naglarna (haha, när hinner man göra det innan jobbet annars?) och sen hoppa in i duschen.

Igår efter jobbet gick jag hem till de nyblivna föräldrarna, dom fick komma hem igår eftermiddag. Det var en bestämd ung dam! Skötbordet gillas inte. Hon vill ligga i mammas famn hela tiden annars börjar hon gallskrika! Fast efter att hon hade fått en ny blöja höll jag henne ett tag, först var det lite skrik och gråt, men efter ett tag slutade hon och till slut somnade hon och sov i min famn i typ 20 minuter, sen var jag tvungen att gå till tåget. Det var nära att jag snodde med mig henne, haha. Världens sötaste flicka är hon! Jag skojar inte.



All I want for Christmas...

När det börjar vankas mot jul är det ju också dags att skriva årets önskelista. Det har jag gjort. Jag hittade en smart grej på nätet (vad finns inte på nätet idag?) - Wishlist.com. Där gör man sin önskelista med bilder, länkar, priser, storlekar och beskrivningar. Smart! Är ni sugna på att köpa mig något i julklapp? Tänkte väl det! Min önskelista finner ni här.

Lägg märke till prioriteringarna längst ut till höger - 1,2 och 3 där 1 är högsta prioritering.



Och ja, jag vet. Men man får väl drömma?


Titta på henne.

Om ni vill kan ni gå in och titta på den lilla skönheten på webbisar. Länken hittar ni här.

Gratis Mode!



Tänkte bara tipsa om en hemsida som heter 
GratisMode. Den går ut på att samla poäng och byta poängen mot presentkort! Det är superenkelt att samla poäng. Man kan bland annat:
- värva vänner
- besöka hemsidor
- göra gratis erbjudanden

Bli medlem genom att trycka här. Blir ni medlemmar genom mig får ni 50 poäng direkt!


Ciao

Ett nytt liv...

Åkte in till stan i eftermiddags och gick upp till lasarettet. Fick vänta ett tag i hisshallen (bara pappor och syskon som får komma in på avdelningen) men sen kom dom ut med det lilla livet. Så himla fin hon är! Åh, världens vackraste bebis som jag har sett iallafall. Är osäker på om jag får lägga ut en bild på henne, vet inte om dom gillar det. Ska kolla, kanske kommer imorgon isåfall! Hon är väldans söt iallafall. Hon började precis bli hungrig när jag kom dit så fick bara träffa henne kanske tio minuter, ge henne en liten nalle och prata lite med Fia & Mange, sen var dom tvungna att gå in igen och amma. Dom kommer nog hem imorgon så kanske får träffa henne igen då.

Lilla gumman, välkommen till världen! Så bortskämd du kommer bli ;)

B'day med draaaamaaaa.

Har varit iväg hela dagen, birthday boy till ära! Först åkte vi ner till Espresso House i stan och brunchade. Höll på att inte komma därifrån för precis utanför var det värsta polisrazzian mot Göteborgshuliganer. Vi var tvungna att stanna och kolla vad som hände, men killarna var ganska lugna av sig (inte konstigt med typ fem ridande poliser, två pikébussar och massa civilpoliser) så dert hände inget särskilt dramatiskt. Tyckte synd om människorna som kom en minut senare som ville passera Kullagatan dock, big no-no sa farbror Konstapeln. Dom fick gå runt om.

Sen åkte vi hem och åt tårta hos hans farmor. Efter nån timme så körde jag iväg, åkte till Maxi och handlade lite. Sen hem och dukade, och fixade en stor bricka med lufttorkad skinka, kycklinglår, rostbiff och toscanasalami. Dekorerat med vindruvor, stjärnfrukt, physalis, cocktailtomater och lite annat. Till det potatissallad och solrosbröd. Enkelt men gott!

Vid halv sju tiden såg vi en polisbil som körde genom vår gata i lilla Mörarp, och det tillhör inte vanligheterna kan jag berätta! Nån stund senare kom dom körande med blåljus. Jag skämtade om att det var en pensionär som rymt ;) Men det visade sig att det hade varit ett beväpnat rånförsök på Ica. Vem sa att det inte händer grejer på lannet?

Nu ska vi dricka kaffe och äta baklava. Vi har ju redan ätit tårta idag så det behövs liksom inte grädde på moset tyckte jag. Lite olika små baklava funkar alltid!

Han blev förresten jätteglad för mina presenter. Nu ska jag fota vad han fick också så ni får se! Ciao.

Väntar.

Har en riktig slapparkväll idag! Orkade inte följa med och se Perrelli på Ekebo ikväll så jag stannade hemma. Lite nytta har jag dock gjort för tidigare ikväll så dammsög jag hela lägenheten och skrubbade badrummet. Sen beställde jag pizza, orkade inte ens äta upp halva och ångrade genast att jag la ut hela 75 riksdaler på fettklumpen. Well, jag äter aldrig pizza, så jag trodde (ännu en gång) att "denna gången kommer jag säkert gilla det". Jag kanske bara ska acceptera och faktiskt vara glad över att jag inte gillar det?

Just nu sitter jag mest och väntar på att Fia ska ringa. Fick ett sms strax innan sju där hon skrev att hon bara skulle vila lite, och ringa när hon vaknat. Så här sitter jag och är nervös för att hon aldrig ringer. Antingen har värkarna satt igång och hon har åkt i ilfart till lasarettet, eller så sover hon som en stock just nu. Hon trodde att bebisen skulle vilja hitta ut till oss nu ikväll. Vi får hoppas det, jobbigt det måste vara att bara vänta på att värkarna ska börja.

Jag tror jag får ringa till mamma, så jag har nåt annat att tänka på!


Baby is coming!

Sitter just nu hemma hos min vän som är höggravid. Hon ringde igår kväll och berättade att hennes vatten hade gått! Jag blev helt chockad men sen sa hon att hon inte hade börjat få värkar eller någonting. Så har ingenting hänt imorgon eftermiddag sätter dom igång henne då, alltså blir hon mamma i helgen hur som helst. Väldans spännande :) Jag håller på att hjälpa henne tvätta alla bebiskläderna och nu ska vi dricka lite kaffe. Det är bara att vänta nu...

Guten morgen!

Sitter och försöker vakna till denna låten. De som känner mig vet att old school är min kind of music ;)

Har gjort lite te och ska rosta mackor (har inte gjort det på århundraden känns det som!). Sen är det presentinslagning för hela slanten, också har jag massa serier att "titta ifatt" på. Jag älskar mina lediga dagar!


Bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag är och har varit på strålande humör hela dagen! Fast man blir kanske glad när man får shoppa en massa när man vanligtvis inte alls shoppar mycket? För det är vad jag har gjort idag - shoppat. Det är ju en viss pojke som fyller på på söndag, som jag tycker om en väldans massa, som ska ha fina presenter. Mer får ni se efter söndag, man vet ju inte vem som tjuvkikar i bloggen så jag kan ju inte lägga upp bilder på mina inköp direkt! Oh, nu hör jag någon komma genom dörren! Ciao...

Låtsas Thanksgiving & Tropic Thunder

Jag var sjukt sugen på en halloween-fest igår. Men eftersom vi var ganska sent ute så har vi inte ens hunnit fråga om någon kan komma, haha. Så gårdagen slutade med att vi gjorde thanksgiving middag istället (jag vet att det inte ens är i samma veva som halloween, men jag var sugen på kalkon, hasselbackspotatis, yorkshirepudding, svartvinbärsgelé, brysselkål och brunsås). Anvar kom hit och vi åt tills alla tallrikar var renskrapade och vi hade ont i magen :) Sen tittade vi på Tropic Thunder som var ganska så mycket sämre än vad jag trodde den skulle vara. Eller så var jag bara för trött för att tycka den var rolig. Jack Black misslyckas ju dock aldrig, så hade det inte varit för att vi när halva filmen hade gått kommit på att det faktiskt var Tom Cruise som spelade slemmot till boss så hade nog Jack Black varit i princip enda underhållningen i hela filmen.

Nu ska jag strax åka iväg och handla, sen ska vi köra hem till vänner och gå en promenad, skönt i höstkylan. Ciao!