Onsdag 24/3

Snart är det april! Och det måste ju innebära vår, eller hur? Ingen mer snö nu, snälla.

Och med våren kommer det massa nya vårkläder till butiken, satan vad det kliar i shoppingmuskeln! Köpte iallafall en "jacka" idag, och ett coolt linne som jag spanat in sen det kom till butiken förra veckan. Slutade 17 idag sen körde jag och hälsade på tjejerna på Väla, synd att jag kom så sent bara för alla var ju inte där! Nu är jag hemma igen, ska strax göra mat - blir enkelt idag, korv med bröd! Imorgon börjar jag 12 och jobbar till stängning och när jag kommer hem hoppas jag det står nygräddade våfflor på bordet, för imorgon är det våffeldagen! :)






Linnet och jackan som fått följa med mig hem


Nu ska jag göra mat och sen lägga mig i soffan och fortsätta läsa Breaking Dawn.. Jag är redan inne i tredje delen av boken (den är uppdelad i book one, book two och så vidare), suck. Vill ju inte att den ska ta slut! Hjälp, vad ska jag läsa sen?

Ciao!

Helgen

Vad skönt det har varit med långhelg! I fredags kväll när jag kom hem från jobbet vid nio bestämde vi oss för att käka nånstans där det fanns pubmeny. Blev Mento och där åt jag en kräft- och hummersoppa med vitlöksbröd, mums! Sen körde vi till Ängelholms flygplats och hämtade min syster som kom från Stockholm! Hon ska vara här ett par veckor innan hon börjar jobba, mys :)

I lördags gick vi som sagt ut, började kvällen hemma hos Malin (eller, i hennes mammas lägenhet eftersom hon var i London och bor nära stan) med tacos, drinkar, musik och att fylla i Bibeln som hon fick av oss i födelsedagspresent. Strax efter tolv traskade vi ner mot stan i regnet.. Gick in på Cardinal och dansade och hade roligt! Vid tre-tiden begav jag mig hemåt. Glömde såklart ta bilder! Men det blev en jättelyckad kväll! Förutom att jag började få ont i huvudet under kvällen och det höll i sig hela natten och dagen efter. Så jag låg i sängen till eftermiddagen men sen började det kännas bättre och då åkte vi till Maxi och handlade. Gjorde tomatsoppa med tortellini och sen chokladpudding till efterrätt, som avnjöts framför Maid in Manhattan med Jennifer Lopez - sådär lagom söndagsskönt.

Har varit ledig idag också, skönt eftersom gårdagen mest slösades bort! Har städat hela lägenheten och sen körde jag in till stan för att fika med några vänner! Nu är jag hemma igen men vi ska strax åka iväg till Ikea. Det kanske blir en köttbullsmiddag idag, vem vet? Imorgon är det back to work, 13-18 så det är ju skönt med en mjukstart, haha.


Ciaoooo


Gokväll!

Gud vad jag har blivit duktig på att blogga, visst?

Har varit en ganska lugn dag på jobbet, vi var många inne idag, tre praktikanter (!) på torsdagar och fredagar nu, plus alla ordinarie. Fullt hus, haha! Köpte en ny top på jobbet idag som jag tänkte ha på mig på lördag när vi ska gå ut. Vi ska först vara hemma hos Malin (som för övrigt fyller år idag!) och käka tacos och dricka drinkar och lyssna på massa bra musik, och sen går vi ner mot stan och ser var klackarna tar oss. Antagligen Cardinal som vanligt, hehe. Anyway, ska ta bilder på lördag när jag har det på mig och visa, nu när jag har ny kamera och allt!

Nu ska jag iallafall fortsätta läsa lite innan jag somnar, ligger redan i sängen.



Godnatt!

Look 18/3 2010

God "morgon"!

Har varit vaken sedan 8 i morse, men haft en underbar skön morgon med kaffe, frukost och min älskade bok Breaking Dawn. Nu ska jag iväg till husläkaren för att ta reda på vad som är fel på mig! Haha, skämt åsido, men jag har antagligen spänningshuvudvärk som min förra husläkare konstaterade för ett par år sedan, men det har blivit lite värre de senaste veckorna så jag vill bara vara säker på att det inte är migrän eller nåt annat skit.

Såhär ser jag iallafall ut idag!

 


Tunika från ... Gina! (surprise?)
Converse, Scorett tror jag


Nu måste jag sticka, har tid 11.30. Sen ska jag jobba till stängning ikväll.

XXO <3

Hurte

I morse var jag uppe med (eller före) tuppen! Pigg och vaken, eller inte, på Pilates klockan 8. Sen handlade vi bullar och åkte hem till Fia och Nikki och åt frukost. Sen körde jag hem och slängde in träningskläderna, tog min lunchlåda och körde mot Nova. Det börjar bli helt okej att köra nu när det är fint väder! Mycket skönare att känna att man blir varm av solen än att köra i ösregn, eller ännu värre, snö! Hoppas verkligen inte att vi får mer av den varan..

Så jag jobbade till 18 och sen körde jag hem och nu sitter jag här! Imorgon börjar jag 11 så jag ska snart lägga mig i sängen och ... trumvirvel ... läsa! Fick ju Twilight-sagan i julklapp av min bror och nu är jag inne på fjärde och sista boken, Breaking Dawn. Så nu vill jag å ena sidan sätt sluka boken direkt, men ändå ville jag inte ens börja läsa den för jag vill inte att det ska ta slut! Kalla mig nerd. Men denna är trots allt 700 sidor lång så det borde ta ett tag för mig att läsa ut den.

Vi avslutar dagen med en bild from the past.





Godnatt! <3


Pictures of you, pictures of me

Så, nu tänkte jag visa lite bilder från när vi var i Perpignan och Lloret de Mar för att fira pappas födelsedag!




På Kastrup, påväg till gaten. Helt glada innan vi fick reda på att flyget var typ fyra timmar försenat..


Eftersom flyget var så sent så hann sista tåget mot Perpignan gå, så vi fick sova över en natt i Barcelona. Tyvärr kunde vi inte njuta riktigt av det eftersom vi bara ville komma fram.. Men vi gick och köpte pizza och kollade på Gossip Girl på datorn innan vi somnade.


På tåget mot Perpignan. Gick upp vid 6 på morgonen för att gå och köpa tågbiljetter och äta frukost på stationen i Barcelona. Tog tåget strax efter 7 och var framme i Perps vid halv tolv.


Kristin köpte en fin väska på H&M i Perps :)


Jag hittade fina hus! Hade priserna varit i SEK hade jag slått till ;)


50+aren på hotellet


Crêpes och en Café Crème är ett måste i France.


Sen åkte vi tillbaka till Spanien, med bil denna gång och hamnade på detta tjusiga rum.


Poolen på hotellet. Det var liite för kallt för att våga ta ett dopp.


Kristin skulle låna mina skor men dom var lite för små så hon och mamma fick byta :)


Det fanns en spelhall vid hotellet och vi provade att dansa - det gick sådär...


På pappas födelsedag hade vi pyntat vårt rum och när han kom på morgonen fick han en Mimosa och sång. Och lite paket :)


Vi satt utomhus och åt lunch och sen bowlade vi två rundor!


På eftermiddagen åt vi "tårta"


Sen gick vi ut och åt gott och drack cava och sangria på en mysig restaurang


Så var det hejdå! Mamma och pappa skulle åka några timmar senare än oss så vi fick säga hejdå i terminalen.

Måndag 15/3

Åh, vad underbart med sovmorgon + en ledig dag! Förra veckan jobbade jag alla dagar utom torsdag, så det känns välförtjänt att vara ledig en dag. Och när jag vaknar, tror ni inte solen skiiiiiner? Wonderful! Det ser inte ut att blåsa nåt mycke heller, så idag blir det skinnjackan på och inga jävla vinterskor! Våga vägra vinter kör jag nu, får väl bli förkyld en gång till, haha!

Håller just nu på att importera bilder från min nya kamera. Vår dator gick nämligen sönder (därmed försvann ALLA bilder jag hade som tyvärr inte hade blivit uppbackade även om jag trodde det) så fick vi tillbaka pengarna för den och köpte en lite billigare dator. Så då kunde vi köpa massa annat också, bland annat en ny kamera, yay! Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var och firade pappas 60-årsdag i Perpignan och Lloret de Mar. Men det får bli sen ikväll. Nu ska jag dricka kaffe och sen hoppa i skinnjackan och bege mig ut. Inne kan man iallafall inte sitta när det är sånt här väder!




XoXo.

Almost here

Jag bara jobbar hela tiden. Och när jag inte jobbar då är jag uppslukad och läser Twilight-sagan (läste ut Eclipse, den tredje boken, igår) eller åker till Spanien och Frankrike eller är sjuk.

Det är ungefär vad som hänt sedan sist! Och sen har jag bytt arbetsplats - från början av februari jobbar jag i Lund istället för Helsingborg. Så nu får vi se hur länge jag blir där, väldans spännande! Jag är en liten vikarie, that's for sure. Kommer gå på vik resten av mitt liv, haha.

Sen börjar det närma sig vår, man känner det i luften - så underbart! Eller, kanske inte just idag för det är dimmigt och det har typ halgat inatt.. Men snön är nästan helt bortsmält från marken, bara på vissa små gräsplättar som det ligger mini-drivor. Så man får väl stå ut några veckor till men sen åker banne mig skinnjackan fram! Idag ska jag ju knappt vara ute något så jag tror faktiskt jag ger mig på den idag redan.

Ska strax åka in till stan och hämta upp Fia och Nikki, sen ska vi åka till Väla och möta upp Malin när hon slutar kl 12, och gå en runda. I eftermiddag ska jag och Malin träna, får se vad det blir!


XXO
KKH
PPK

got that?