Massa julaftnar!

Haha, så härligt det är med julafton, speciellt när man får fira den fyra gånger! I söndags var jag och Andy hemma hos hans föräldrar, då åt vi god middag och sen klädde vi granen. Sen drack vi lite glögg och öppnade julklappar. Eller ja, det var bara jag som fick julklappar eftersom jag inte är här på julafton :( Sen i tisdags så firade jag och Andy julafton själva, så mysigt. Vi hade köpt gran i måndags och klätt den och sådär, så det var ju färdigt. Jag lagade mat, hasselbackspotatis, stekt kalkon och vinbärsgelé, mummms. Det fattades ju bara brysselkål! Sen öppnade vi julklappar, tjoho! JAg gav Andy en kalender som jag gjort på internet, där man fick sätta in egna bilder och skriva in egna saker på datumen. Den blev ganska bra, den ska han ha på jobbet nu när han har ett helt eget kontor med SKRIVBORD, wow! Och jag fick ett par örhängen från Pilgrim, woooh jättefina, men tyvärr för stora "pinnar" eller vad man ska säga, så jag fick knappt in dom i mina hål i öronen :( Så jag ska se om jag kan byta dom när jag kommer tillbaka från France. Seeeen så hade jag köpt ett halsband till Andy, en kedja i silver, som han tyckte om men det var för litet. Men det är fixat nu, det hann jag springa ner och byta efter jobbet idag ;) Åh, sen öppnade jag den finaste presenten, en digitalkamera! Fast det var bara en bild på en kamera, haha, för den hade inte hunnit komma till lilla Mörarp än! Däremot har den kommit nu så jag får den idaaaag! Blev så glad det är inte sant, han är helt sjuk i huvudet tyckte jag.. Men han tyckte tydligen att han hade en god anledning till att köpa nåt så fint till mig :) Anyway, sen fick han den "största" av mig, jag hade skrivit ett långt rim till honom, som jag iofs inte tyckte blev så bra men han tyckte om det... Där det i slutet stod "vill du bo ihop med mig?". SÅÅÅ jag ska bli bonne! Moi ska flytta till Mörarp, weoho! Fast det kommer jag inte allsdet bli, vi är helt enkelt inte såna som kan bli bönder! :) För alla som inte hört, så löste det sig inte med lägenheten så jag tänkte "wtf, man lever bara en gång och nu har jag testat att bo själv. BORING!".

Anyway, imorgon reser jag iväg ... Med mycket blandade känslor. Skittråkigt att åka ifrån alla dom jag så gärna vill fira jul med, men samtidigt så roligt att träffa mamma, pappa, Kristin (som för den delen kommit hem till Hbg nu) och Andreas och Luke. Men nu är det som det är, och jag kommer hem dagen innan nyårsafton. See you all then!

CIAO

Äntligen HELG!

Omg, vilken vecka det har varit. Jag jobbade kväll måndag, tisdag och onsdag, vilket är det värsta. Så mycket bättre att jobba morgon, även om man måste gå upp typ 6 på morgonen, men man får hela eftermiddagen och kvällen på sig till annat. Annars börjar man 11 och slutar halv 8, inte fan hinner man göra något varken före eller efter det! Idag är det iaf fredag, och här sitter jag framför datorn. Haha! Jobbade 7 till halv 4 idag, och efter det sprang jag ner till stan och köpte ALLA mina resterande julklappar. Känner mig riktigt, riktigt stolt. Så idag blev det väldigt lugn, Andy kom hit innan han skulle iväg och spela, så vi åt middag. Sen kom Arnel och Anvar hit med friterade bananer och ett ton glass, direkt från kinarestaurangen. Mummmms. Vi kollade på film, den "nya" American Pie, tror det var typ nummer 5.. Haha, men den var typ den bästa hittills tycker jag. Fast näe, inget slår nog ettan. Det är liksom kulten.

Nu så har min julstress satt igång, och den har satt igång rejääält. Antagligen bara för att jag ska resa iväg över julen.. Man vet liksom att man måste planera in allt, minsta lilla sak. Men jag ligger lite före mitt "schema" nu iaf, eftersom jag fått aaaaaalla julklappsinköp klara redan. Woho! Nu ska jag bara göra en massa andra saker, typ städa hela lägenheten, köpa en massa grejer som ska med till France, fixa, mecka, träffa alla och säga God Jul osv osv osv.... Men det ska nog gå bra :) Bortsett från om jag får en massa tider på jobbet i nästa vecka vill säga..

Anyways, dagens lista, som jag vart dålig på på ett tag nu ;)

Dagens väckarklocka: 06.00.. Fy fan.
Dagens bästa: Som sagt, alla julklappar köpta och klara!
Dagens sämsta: Regn. 9 dagar innan jul. Och i tidningen stod det minsann att det var 0% chans för en vit jul. HAHA suckerrrrs i Sverige! Fast justdet.. det är typ 15 grader i Frankrike....
Dagens outfit: Gråa Miss Sixty stuprörs-jeans, Svart ribbat linne, svart kofta med guldknappar, också den tjockaste jackan jag äger.. Som inte ens är speciellt varm!
Dagens låt: " Nu är det jul igen" från 3-reklamen. Bara för jag har den som ringsignal (fast jag bytte iofs tillbaka till Justin idag igen..)
Dagens doft: Dolce & Gabbana Feminine. I have the best boyfriend in the world :)
Dagens föda: Nästan ingenting alls. En bulle till frukost och en halv burk pasta till lunch. Sen sprang jag på stan och hade ont i magen så hungrig jag var. Så jag gjorde gooo mat när jag kom hem, pommes och kyckling. Fast det blev inte så gott som jag ville. Så jag är fortfarande hungrig. Dags för ett äpple i think.
Dagens köp: Men ÅHH, det kan jag ju inte skriva häääär! En maaaassa julklappar, hihi, hemlighetsfulla Åsa kikar fram ;)
Dagens sanning: Jag är nog ganska duktig på att planera ändå.. Eller så har jag bara världens bästa mamma som lugnar en när man är helt uppe i varv!
Dagens lögn: "Han kommer börja gråta". Näää, det tror jag inte :)


Puss & CIAO! Trevlig helg everyone.

Heeelg!

Tjoho, idag är det fredag! Dagen till ära ska jag INTE skriva en lista :) Haha.. Idag ska jag gå ut med mina två "barndomsvänner" Petra och Fia. Vi gick på Slottsvångsskolan tillsammans från trean/fyran till nian. Vi ska till Tempel, har sett affischer att dom ska ha Christmas-party, så hoppas det blir roligt. Har nyss kommit hem från jobbet så nu ska jag springa genom duschen och sen gå ner till stan och äta lite mat. Inget långt inlägg idag, men så är det när det är fredaaaag! Puss&Ciao


Ännu en dag..

Helgen har varit trevlig med julbord på Sundspärlan med jobbet i fredags! Och i lördags bakade jag pepparkakor och var lite på radion. Sen åkte jag, Arnel och Anvar hem till mig och tittade på The Mask (hallå, nostalgi.. almost!) och Barnyard. Den senare var så fruktansvärt rolig! Mistah Boombastic :D

Dagens väckarklocka: 06.15 för jag sov hos Andy och fick skjuts hem och till jobbet! Lite vardagslyx!
Dagens bästa: Slutade tidigt eftersom chefen ringde igår och frågade om jag ville byta, tjoho!
Dagens sämsta: Det känns som klockan är mitt i natten även om man slutade halv fyra. Sånt är livet när det är december och kolsvart ute.
Dagens låt: Wish I was a punk-rocker (med vem? ingen aning om vad hon heter men bra är den!)
Dagens outfit: Jobbkläder jajamän. Men strax ska jag gå ner i stan och då blir det stövlar och tjock jacka och ett stooooort paraply, så som det regnar! I fredags bestämde jag mig till slut för mina mörka stuprörsjeans och en svart axelbandslös top med en rosett fram, så lovely!
Dagens doft: Janssons frestelse, "dagens" på jobbet :)
Dagens föda: Frukosten bestod av fullkornsbulle och en yoghurt, lunchen lite pasta och min kvällsmat har jag och Anvar bestämt ska bestå av AMERIKANSK föda! Tjoho, dom har öppnat ett Amerikanskt matställe vid mig, med panpizzor och sandwisch och grejer! Goooott.
Dagens köp: Nada än så länge. Men det lär ju ändras nu när jag ska bege mig ner i stan på julklappsjakt!
Dagens sanning: Jag har ett berg av disk på köksbänken (schh, säg inget till mamma...)
Dagens lögn: "You're beautiful!" hahaha

Fredag & december

Idag blir det bara en lista. För idag orkar jag inte berätta något annat utom att jag blivit frisk! Tjoho.

Dagens väckarklocka: 06.00, men idag var det inte så jobbigt att gå upp för jag visste att det inte skulle bli jobbigt på jobbet!
Dagens bästa: Slutade jobba klockan 12, herregud vad livet är bra ibland.
Dagens sämsta: Tvättar 14-17.. Blä vad tråkigt!
Dagens låt: Nelly Furtado - All good things
Dagens outfit: Jobbkläder som vanligt. Men ikväll är det party, har dock inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Update later.
Dagens doft: Mmm... Bensin! Jag skulle försöka få bort gamla fläckar av typ kaffe och läsk. Det gick inte. Ens med bensin!
Dagens föda: Än så länge har det bara blivit havrekudde-flingor till frukost, och en yoghurt och bulle till mellanmål. Orkar inte göra lunch... Men jag är hungrig. Schizo-warning!
Dagens köp: Oh, jag är sååå duktig, klockan är 12 och jag har inte inhandlat någonting ännu! Igår blev det dock en del eftersom jag & Andy var på Väla. Och Familia :) Och jag måste gå bort och handla på Konsum sen under tiden jag tvättar.
Dagens sanning: Det är första december. Det är snart JUL för bövelen!!
Dagens lögn: Inga lögner idag inte. haha!