so close, but so far away..

Våren alltså. Så nära men ändå så otroligt långt borta. Idag började det snöa igen. Jippi... Nu regnar det iofs bara, men de har lovat på nyheterna att det ska snöa ca 10 cm idag. Jag vill inte! Det är för fasen 1 april om 6 dagar. Det är helt sjukt att det snöar en vecka innan det är 1 april!
I går var jag, Emir, Anvar, Nidde och Mia på NineBall. Jag och Emir spelade biljard, men vi orkade inte göra upp om åttan en enda gång utan vi började helt enkelt om igen när vi kom till den slutgiltiga fighten ;) Sedan åkte vi hem till Andys lägenhet och hade en vild diskussion om vilken film vi skulle titta på. Anvar ville se Face off även om han har den hemma och har sett den X antal gånger. Emir ville se Hulken efersom han aldrig har sett den. Jag kom till slut på den briljanta idéen att se Senseless. Den är grymt rolig. Sen kom Andy hem från sin spelning på Ekebo och Emir och Anvar åkte hem.
I morse gick vi upp vid tolv (omställd tid, så egentligen klockan elva) och åkte till Burger King och åt en välförkänt söndagsfukost/brunch/lunch. Nu är jag hemma och har inte planerat att sätta foten utanför i det blaskiga vädret förrän imorgon när jag är illa tvungen att gå till skolan. Som för övrigt slutar om 10 veckor.

Ciaaaaaao

om två veckor..

Om två veckor är det äntligen april. Inte för det skulle göra någon skillnad, eftersom snön antagligen kommer ligga kvar i helsingborg till augusti ungefär. Men när det är april brukar det kännas vårligt. Hoppas det blir så i år också. För när det är april så är det bara två månader kvar till skolan slutar. För alltid.. För evigt.. För gott.
Just nu håller jag på att tvätta. Har tvättat mina skor i tvättmaskinen också. Jevlar vad rena de blev! Ska snart springa ner och hämta skiten. Man får ju bara ha tvättstugan i tre timmar, så om tio minuter kommer någon annan och vill vara huslig.



Sådärja, så var det avklarat också. Nu får man släpa sig in i duschen och stå där i några timmar (skämt åsidor, även om det hade varit väldans skönt). Ikväll blir det radion och sen ut till Mörarp för att bli bonne över en natt ;)

Jag har hittat klänningen jag vill ha på studenten. Oh my god, ge mig den NU!

Ciao Ciao

3 månader.

Jepp, 3 månader kvar till student och allt vad det innebär. Bal och grejer. Jag var och provade klänningen för andra gången idag. Den börjar bli riktigt fin nu! Champagnefärgat tyg (vi skämtade idag om att jag får bara dricka champagne så syns det inte om jag spiller eftersom det är samma färg på tyget som drickan, haha) och det är en ganska klassisk modell med myyyycket tyll så folk kommer få flytta på sig när jag kommer mohahaha! Det kommer stå ut tretton meter omkring mig. Svårt när man ska gå på toaletten, eftersom där ska vara bajamajor! Ska inhandla skor på lördag så att vi kan mäta exakt hur lång den ska vara (mtp klacken).
Ja, på lördag ska jag åka till Löddeköpinge med mamma. Jag ska äntligen få besöka Gina Tricot som jag inte gjort på mååånader. Ska som sagt köpa skor till balen och passa på att köpa skor till studenten också. Vita kilklacksskor har jag siktat in mig på, till studentdagen alltså. Till balen blir det spetsiga pumps med låg klack i guldaktig färg. Jag måste besöka Glitter också, har ju en värdecheck från VeckoRevyn på 50 kr där. Sånt är alltid tacksamt ;)
Imorgon blir det fancy middag med baby på Resturang Oasen i Hbg. Fonduerestaurang! Så vi ska proppa i oss massa ost och grejer och sen såklart är vi värda efterrätten - TOBLERONEFONDUE! muuuuuums säger jag bara. Jag får nog gå på diet resten av veckan sen. Haha!
Nu måste jag läsa genom frågorna som kommer komma på mitt "prov" imorgon. Och sen ska jag börja med min scrapbook från olika resor (Sälen januari -05, Turkiet augusti -05, Österrike januari -06).
Ciaooo!