yeaah

jag tror vi trivs här va ;)

Jag och Andy mitt i backen i Bad Gastein :)

An ordinary day.

Nu har det snart gått en till halv skolvecka.. Imorgon är det onsdag då jag bara har två lektioner.. Och onsdag innebär också att det är säsongspremiär för OC, yeay! På torsdag har jag EN lektion på 45 minuter - helt onödigt.. Och på fredag är väl allt som vanligt antar jag. Ska framkalla foton då, hoppas de blir bra!
Sitter och väntar på att Desperate Housewives ska börja klockan 21 och innan det måste jag egentligen göra min filosofi-läxa. Jag hinner nog göra den på 20 minuter, alltså innan DH börjar, men jag orkar bara inte få tummen ur röven och sätta igång :P Men efter DH är det Joey, och då kommer jag verkligen inte orka! Jag har såna fruktansvärda dilemman, verkligen.. Tror jag satsar på att göra skiten nu så har jag det överstökat.
Ingen betydelsefull dag i övrigt - har egentligen bara haft media, feeet håla, och engelska..

Hej världen.

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga. Tycker det verkar kul att få skriva av sig lite om allt möjligt - vad man tänker på och vad som händer i ens liv. Inte för jag tror att speciellt många kommer vara intresserade av att läsa.. men man kan ju alltid skriva för egen räkning.
Det börjar bli riktigt tradigt med vinter, kyla och slask nu. Jag vill känna den där första vårvärmen! Jag längtar till sommaren.. Och allt vad den kommer komma med. Allt kommer hända i sommar! Då blir man myndig, tar studenten, körkort (förhoppningsvis) och kanske ska jobba. Det är bra att ha en syster som är så duktig på att jobba i kafeterian på lasarettet, att det smittar av på mig bara genom att besöka stället ;)

Nu är det filmdags. Jag ska se Lejonkungen, som jag inte sett på år och dar. Blev så influerad igår när vi tittade på ett program om "The king of Africa" på Animal Planet. Gissa vad programmet handlade om!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!