Ocean's Eleven. Ocean's Twelve. Ocean's Thirteen.

Sitter och tittar på Ocean's Eleven just nu, tusan vad den är bra. Nu förstår jag på nytt varför jag är kär i filmerna. Jag längtar tills jag får se Thirteen! Den har premiär den 7:e juni, men då är jag ju i Frankrike. Kommer hem den 11:e på sena eftermiddagen.. Den 12:e fyller jag år och ska förhoppningsvis äta lite lunch i stan med vänner, sen äta på restaurang på kvällen. Morgonen därefter, 7.21 närmare bestämt, går tåget till Hultsfred. Har en massa jag måste göra denna veckan, eftersom jag åker till Frankrike om en vecka, på måndag. Sen är jag bara hemma en dag, som sagt min födelsedag, och då tänker jag inte göra ett skvatt!! Allt ska vara färdigt.

Nu ska jag däremot sätta mig i soffan och titta på de sista minuterna av Eleven, sen ska jag sova för jag ska upp och jobba imorgon. Börjar 9 och slutar 19.39 - tio ½ plågsamma timmar..

Justdet, ändrade bakgrundsmotivet här på bloggen också, tyckte det blev riktigt gulligt! Ciao!

Laguna Beach

Jag hatar att vi inte har MTV. Men då är det tur att man kan kolla på det mesta på internet.. Som Laguna Beach! Jag älskar första säsongen, innan LC och Lo och dom försvann, sen blev det mest trist.. Jag vet inte varför jag tycker om den.. Egentligen är den bara fåfäng och fjantig? It must be all the drama... haha.

image121

Next

Vi har varit på bio och kollat på "Next" med Nicolas Cage, Jessica Biel och Julianne Moore bland annat. Minst 90% av folket som var på bion var där för att se Pirates, men inte vi (för det fanns inga platser kvar till den)! Så vi tog den även om vi knappt hört något om den. Vilken tur! För den var riktigt, riktigt bra! Nicolas Cage var helt suverän. Jag rekomenderar alla att se den!

image120

Nu hittar jag inte mina söta små meloner, men den får lätt 4/5 i betyg!

Konsten att campa

Idag jobbade jag 7-15.30.. Är helt slut nu, har varit uppe sen 5.45 i morse. Efter jobbet åkte jag och Andy till Överskottsbolaget, där köpe jag en sovsäck för 79 spänn. I nästa vecka ska jag även bege mig till Stadium och inhandla ett sånt här tjusigt tält:

image119
Så att jag och Sanna kan sova gött :) Det kostar 299:- och är det billigaste jag hittat. Mer som måste inhandlas är:

  • Tågbiljett (viktigast!)
  • Liggunderlag
  • En riktigt, riktigt stor väska (ska köpa på Stadium för 79:-)

Andy somnade visst.. Måste väcka honom, vi ska på bio om en och en halv timme och hinna äta innan det! Vi ska se "Next" med Nicolas Cage och Julianne Moore. Den verkar bra! Ciao


Hultsfred here we come

Jaha, då ska man nog till Hultan för första gången! Jag hade verkligen inte planerat att åka dit eftersom jag inte kände för att punga ut med 1700 spänn för att se några artister som jag egentligen inte är så intresserad av. Men för några dagar sen pratade jag med min söta syster (som för övrigt fyller 25 på lördag, gratta henne!!) som tyckte jag skulle komma upp och jobba för henne eftersom hon ska vara chef över 8 funktionärer. Däremot så kan hon ju inte hänga med mig hela tiden och visst är det inte så kul att åka dit själv.. Så jag fråga Sanna om hon var peppad på att hänga med och det var hon ju! Sen är resten historia :) Så vi kommer stå och sälja festivalkläder och annat skoj. Riktigt snygga kläder dessutom, en hel kollektion gjord i samarbete med Carlings, lovely. Artistera kommer även ha sina signeringar i samma tält, så man kanske får spana på en Ozzy eller en Marit eller en Ola eller en Curtis eller nån annan på nära håll.. Vi får la se! Ska spana efter ett par bra skor  i Frankrike, har länge velat ha dom här gummistövlarna från Viking:
image118

Men denna månaden är 450 spänn lite kryddat för mitt lilla konto. Iallafall för något jag inte kommer använda så flitigt, inte förrän vi skaffar en vovve anyways :)

Var på körskolan idag och körde min 7:e lektion. Så nu har jag bara två kvar! Fick tillochmed tid för halka (25 juni) och uppskrivning, men den berättar jag inte när den är... Inte ens för de närmsta! Ingen ska få veta :)

Nu ska vi bort till Ica'ma'buddy och inhandla kvällsmat. Undrar vad det kan bli idag.. Alltid lika spännande. Ciao!

PCD

Jag kan inte hjälpa det. Jag tror jag är beroende. Jag fullkomligt älskar såna här fjantiga serier där människor (speciellt tjejer) tävlar mot varandra, är bitchiga, pratar skit bakom varandras ryggar, hånar varandra, skrattar åt minsta lilla och en åker ut varje vecka tills det bara är två kvar. Och helst då dem två som under hela programmet hatat varandra. It's a disease... And it makes me feel good.

image117

The search for the next Pussycat Doll - onsdagar kl 22 på TV3

Wednesday

Idag har jag jobbat 11-19.30.. Det känns verkligen när man inte jobbat på några dagar, gud vad trött jag är. Tur att det är Grey's om ett par minuter och sen Pussycat Dolls som man kan roa sig med. Spelar in Project Runway samtidigt också, så om jag orkar kan jag kolla på det efter PCD.. Men det tvivlar jag på, tror jag kommer somna i soffan i någon reklampaus under Grey's redan, haha. Men jag hoppas inte det, måste se måste se måste se ju!! Efter jobbet sprang jag ner till Knutpunkten för att hinna köpa en latte och en baguette på Sandy's. Orkade verkligen inte ställa mig och göra mat när jag kom hem klockan åtta, så det blev en grov baguette proppfylld med sallad, tomat, gurka och någon krämig ost. Undrar vad det är för ost, supergod är den. Får gå dit och fråga nästa gång man är i närheten ;) ÅH nu ska jag klä på mig myskläder och kolla på Grey's!! Ciaoo

Jag och mamma är pimpade

image116

gör din egen på
Glitterfy
man kan också göra custom-texter som glittrar.

alltså, i brist på annat att göra... man kan ju inte äta kladdkaka hela dagen..

Så var den klar..

Ja, det blev lite mycket rosa så jag fortsatte på det temat med texter och allt. Det blir ganska svårt när ens föräldrar bor i ett annat land, så man får önska sig grejer som går att köpa/fixa där nere, eller över internet. Here it is iallafall:
image115
En dygrip, resten såna bra saker som jag velat ha länge men inte köpt bara. Nu ska jag göra lunch sen ut i solen, det är typ 25 grader idag, helt sjukt. Men det kommer nog åska snart för jag har huvudvärk så det ryker om det. Ciao

Önskelista

Håller på att göra en önskelista nu, fyller år om tre veckor imorgon. Förra året gjorde jag en i Powerpoint, eftersom jag inte alls kunde Photoshop då. Men nu när jag lärt mig lite där tänkte jag försöka mig på det. Blir mycket roligare så :) Den kommer upp sen när jag är klar...

Än en gång...

Ensam igen! Nu har han åkt iväg till Italien, och kommer hem på onsdag. Så nu får man sova själv i tre nätter.. Blä, tycker inte alls om det nu när man är så van vid att ALLTID ha nån bredvid sig. Jobbigt speciellt om man vaknar till på natten, som jag har en tendens att göra, och inte hör någon ligga och snusa på kudden där till vänster...

Anyways, hittade ett roligt "test" som jag tänkte göra. Det går ut på att man ska bild-googla fram svaren, så det har jag gjort nu, och here it is:

Mitt förnamn:



Mitt efternamn:



Jag bor:



Favoritfärg:


(Lite klurig va..)

Favoritmat:


(Ser inte alls gott ut nej..)

Det senaste jag köpte:


Vad jag vill ha:


Vad jag skulle ha hetat:


Ska jag göra nu:


Ja, ganska roligt faktiskt! Fritt fram att gissa på vad jag googlade på när jag hittade de olika bilderna ;) Men som testen säger längst ner; nu ska jag sova. Ciao!

The Cookout

Potatisgratängen står i ugnen, två grabbar står ute på gräsmattan och grillar lax, kött och grönsaker. Nu är det bara dukningen kvar. Också ska jag skära lite sallad med. Lite nyttigt får väl slängas med iaf ;)

Idag fick jag brev från Aspero i Malmö, en av skolorna jag sökt till i höst, "kallelse till information och intervju"! Det står typ att dom vill träffa mig för deras urvalsprocess.. Men sen står det bara att dom vill visa mig lokalerna och att det är en möjlighet för mig att ställa frågor kring utbildingen. Så det är väl inte sån intervju direkt, som en "arbetsintervju". Men hursomhaver är jag inte HEMMA den dagen som dem bokat in en tid för mig, för då är jag hos mamma och pappa i Frankrike! Jag åker den 4:e juni och kommer hem den 11:e (vilket betyder att jag inte är hemma på studentdagen heller som är den 8:e..) och dem hade bokat in en tid till mig den 5:e klockan 10 på morgonen. Så jag får ringa på måndag och be om en tidigare eller senare tid. Det ska bli jättekul, jag är supernyfiken på vad det är för ställe! KY-utbildningar är ju liksom företag som har, så jag antar att det är ett företag, inte en skola. Däremot så samarbetar dom med Malmö Högskola så man är ju säkert där en del också.

Nu är det dags för mat; The Cookout ;) Ciao!

Äntligen!

Ååh, jag har inte haft en dator sen i söndags! Vår dator som vi har här hemma är en bärbar, och den måste ju ha en laddare, som har sprängts inuti! Den nya laddaren kommer inte förrän på fredag.. Och Andy har varit i Tyskland med sin jobb-dator och kom hem idag! Gissa om jag slängde mig över den ;) Ja, honom också. Har saknat honom väldans mycket, jobbigt att sova helt själv när man nu är van att ha nån bredvid sig. Alltid!

Får bli en "går-dagens" istället för dagens...

image101
     
Jeans Ichi (insydda)
Svart trekvarts-tröja Ingen aning :)
Grå t-shirt H&M
Quiltad väska med kedja Asos.com
Klocka Police/Rydbergs Ur
Armband Dolce&Gabbana (kill-armband)
Armband Cocoo
Keps H&M:s killavdelning i Barcelona

Det blev ju bra.. not!

Det blev så att pappa kom hem vid åtta-tiden, jag lagade lite mat och sen kollade vi på Eurovision. Det var nog det program med flest dåliga bidrag på läääänge. Till slut när Ukraina och Serbien låg på toppen och man förstod att någon av dom skulle vinna så började jag hoppas på Ukraina, då skulle det iallafall bli lite roligt! Men nej, Serbien med sin lesbiska kampsång börjar dra ifrån i poäng och fick till slut tio tolv-poängare. Helt sjukt.Tyckte den var riktigt tråkig.. Den hade ju såklart mer "klass" än t.ex. Spanien, men det var synd att den vann.

Nu ska jag kolla på Grey's avsnittet som jag missade i onsdags pga att vi gick på bio då! Sen ska jag duscha och har inte Andy vaknat då så får jag nog väcka honom, haha. Bor ihop medvärldens sömntuta.. Men så var han ju också uppe 8 igår morse, jobbade hela dagen och sen åkte iväg på en spelning på kvällen och kom hem 03.50 i morse.. Inte så konstigt att han är lite trött! Ciao

Beslutsångest!

Åh, jag vet inte vad jag ska göra idag! Vill jättegärna kolla på Eurovision song contest, men jag vill inte kolla på det själv. Blir isåfall att jag får sitta hemma helt själv.. Andy ska jobba ikväll, så jag kan ju följa med honom, men jag tror det blir att stanna hemma. Måste ju se Arkarna för tusan! Även om jag kan spela in det blir det ju inte samma sak imorgon. Gött att pappa har sitt franska nummer i telefonen, för så kan han ju ringa eller skicka sms och rösta på Sverige från den ;) Det går ju inte att ringa och rösta på Sverige från ett svensk telefonnummer..

Ciao

Grattis mamma!

Min lilla söta mamma fyller år idag! GRATTIS!! I måndags firade vi både henne och min syster som fyller år den 26:e. Det är ju inte så ofta vi är tillsammans nu för tiden, så man tar vad man har ;) Mamma har alltid tittat på en serie som heter Glamour (tror hon började titta ungefär när jag föddes) och i måndags fick hon den perfekta presenten av min syster. Hon hade tagit kontakt med "Glamour-folket" och bett om ett foto med en autograf från någon av skådespelarna. Men när hon fick brevet med "fotot" var det inte mindre än fyra porträtt med autografer, plus små hälsningar typ "Dear Anne (som mamma heter), I wish you the happiest of birthdays" osv.. Och ett porträtt med hela "casten". Tyckte det var så gulligt hur glad mamma blev. Här är mamma och min syster med alla bilderna:

image100


Nu ska jag fortsätta med att laga mat. En tårta är klar och står i kylen, bordet är dukat med lite presenter och ballonger och finporslinet (vuxenpoäääääng) och nu väntar jag bara på att alla ska komma hem! Ungefär om 45 minuter. Måste klä på mig lite finkläder också! Ciao

randigt och gott


Jag har bakat tigerkaka... Nu börjar det lukta gott i hela lägenheten! Sitter nämligen i garderoben (vi har datorn här inne, haha) och det är det rum som är längst bort från spisen, ändå känner jag den ljuva doften som om tigerkakan var precis under min näsa!! Yummie. Kommer typ äta upp hela kakan innan vi ska sticka in till stan och äta middag. Måste försöka ha lite självkontroll. Måste äta riktig mat först. Får äta tigerkaka när jag kommer hem. Ska köpa nötter på Tasty House till bian ikväll, istället för popcorn och godis (japp, brukar ta både popcorn och godis)! Också ska jag ta en Bonaqua Silver med smaken Forrest Fruit istället för läsk. Mycket godare och nyttigare. Detta som kompensation för att vi antagligen ska äta kinamat innan bion. Vilket är det onyttigaste man kan äta!? Iallafall om man tar friterade grejer (som är min favorit, haha) men det blir nog något annnat idag.

Nu ska jag klä på mig, vi får sticka strax.. Spiderman, here we come... Ciao

En vanlig onsdag

Vaknade halv elva av att telefonen ringde, det var lille farmor :) Tur att hon ringde, annars hade vi nog sovit vidare hur länge som helst.. Skönt att vara ledig idag igen! Ska snart åka in till stan och gå till körskolan, måste verkligen komma vidare med teoriproven nu. Så nu ska jag göra mig klar och gå bort till stationen. Efter körskolan ska jag hem och tvätta lite och sy in ett par jeans till stuprör! Det är ett par vita som jag hade på skolavslutningen i tvåan, men har knappt använt dom sen dess eftersom dom är ganska utsvängda.. i don't like. Och för ett par dagar sen köpte mamma såna knappnålar och ett måttband till mig (eftersom dom mystiskt nog försvann i flytten) så nu kan jag äntligen fixa det. Får inte glömma att köpa vit tråd innan jag åker hem sen bara. Ikväll ska vi gå på bio! Halv tio börjar den, så vi ska nog äta något gott i stan innan det. Brukar ju bli Max när vi ska gå på bian eftersom det ligger precis bredvid, men jag är verkligen inte sugen på det så jag ska pusha lite på kina-mat istället. My favourite, nästan! Åh, missar ju Grey's idag igen! Får fixa hem det och se imorgon.. Sen missar jag Room Service som idag ska hem till Ebba (från Veckorevyn).. Hade varit kul att se, men vi hittar inte "kanalen" till videon, så kan inte spela in det. Måste köpa en sån där inspelningsbar hårddisk, det är så himla smart, så slipper man det där med VHS-band och skit.

Imorgon kommer mamma och pappa tillbaka och mamma fyller år, så jag ska inhandla lite serpentiner och ballonger och så, och göra en tårta! Till middag blir det potatisklyftor och rödlök i ugnen, med stekt lax och en ostkräm. Också lite hemmabakat bröd till det :) Inte så fruktansvärt nyttigt kanske, men gott gott gott!

Nu måste jag skynda mig! Ciao

Nästan bara vi

Idag åkte Kristin hem, och mamma åkte iväg till Uddevalla för att hälsa på mormor. Så nu är det bara pappa kvar här hos oss. Men han åker till farmor & farfar imorgon, så imorgon har vi ingen här, känns ju lite ovant ;) Vi har precis bokat biobiljetter tills imorgon när vi nu är ensamma, haha! Vi ska se Spiderman 3, hoppas den är lika bra som ettan och tvåan. Men det tror jag nog! Nu ska jag läsa lite i körskoleboken, tänkte ta mig dit imorgon och skriva lite prov.. Min körlärare har nämligen sagt att om jag pluggar som tusan nu kan jag få skriva upp om några veckor.. Nervöst! Justdet, häromdagens outfit: (eftersom blogg.se inte funkade häromdagen får den komma nu istället)

image96
  
Jeans Gina Tricot
Ribb-linne Indiska
Halsband egen design
Nagellack Mavala

The Sisterhood of The Travelling Pants

Jag såg nyss The Sisterhood of The Travelling Pants. Den var riktigt bra! Typisk high-school tjej-rulle, men ändå inte. Alls! Fick tårar i ögonen flera gånger, den kändes så äkta även om grundidén i filmen handlar om ett par byxor som "magiskt nog" passar alla fyra huvudrollsinnehavarna perfekt (de är helt olika längd och size allihopa). Bland annat så är Ugly Betty-Betty och Gilmore Girls-Rory med! Den utpspelar sig under ett sommarlov, då alla fyra tjejerna (som varit bästisar sen de låg i magen i princip) spenderar sommaren på olika ställen. Tanken är att de ska ha jeansen en vecka var sen skicka dom vidare till nästa med FedEx. Riktigt bra är den, rekommenderas och får:
4 av 5 små meloner, som jag hittade och tyckte var så söta!


Nu är det sags för sömn, eftersom jag börjar klockan 8 imorgon. Nattinatti..

Nu är det snart dags

Måste snart börja skriva en liten önskelista. En månad kvar tills man fyller år!  Det är svårt att komma ihåg allt man sagt "åh, det skulle jag vilja ha" till. Men de största grejerna jag önskar mig är en ny iPod (min lilla söta shuffle dog en tragisk död) och biljett till Justin i Köpenhamn/Göteborg/Stockholm, spelar ingen roll vilken, haha.

Nu ska jag föna mitt nytvättade hår och klä på mig, ska lägga upp en Dagens sen innan vi ska åka till Helsingör också! Ska dit och strosa rundor och äta glass. Mys! Ciao

Roligare lista!

Ja nu har jag gjort denna listan där man ska scrobbla bland sina låtar i iTunes (fick dock göra det i Winamp för iTunes funkar inte..) för att få fram svaren på frågorna. Har även lagt till min egan kommentar under varje svar. Vissa funkade, vissa inte.

1. How are you feeling today?

Lubbock or Leave it med Dixie Chicks
- Den är ju ganska poppig och glad så det passar ju ganska bra! SJälva titeln fattar jag inte dock..

2. Will you get far in life?
Candyland med Gwen Stefani
- Hmm, Candyland? Vet inte vad det ska betyda..


3. How do your friends see you?
Happy Ending med Mika
- Ending?? Typ "tjena, kul att känna dig men hejdå!" eller vadå..?


4. Will you get married?
Voodoo Doll med Fergie
- Haha, hur ska man tolka det då? Kommer gifta mig med någon jag vill utföra Voodoo på eller..?

5. What is your life's theme song?
Futuresex/Lovesounds med Justin Timberlake
- Haha alriiight! Härligt :)


6. What is the story of your life?
Fame Infamy med Fall out Boy
- Är ju ingen "fame" direkt, men man kan ju kanske bli ;)

7. What was high school like?
London Bridge med Fergie
- Jag besökte London under högstadietiden..?


8. How can you get ahead in life?
Don't get it twisted med Gwen Stefani
- Sant ju! Don't get it twisted, så kommer man längre här i livet. Keep it real, liksom?


9. What is tomorrow going to be like?
Breakin' up med Gwen Stefani
- No no, jag skulle inte tro det haha. Denna stämde verkligen inte :)


10. What is the best thing about your friends?
Clumsy med Fergie
- Fast jag är nog den klumpigaste av alla tror jag..?


11. What is in store for the next weekend?
Everybody knows med Dixie Chicks
- Många vet att det är Ekebo avslutning, sista för denna säsongen! Och jag ska spela där då :)


12. What song best describes you?
Sexyback med Justin Timberlake
- Så klaaart! Fasade att jag skulle få den på denna frågan, och se där..


13. How is your life going?
Thriller med Fall out Boy
- Huh?? Nej mitt liv är ingen skräckis tycker jag. Tycker det går ganska bra!


14. What song will play at your funeral?
How to save a life med The Fray
-
Oh ja, den är så bra. Fin och mysig och underbar! Perfekt.


15. How does the world see you?
Vienna med The Fray
- Ser man mig som staden Wien? Är jag lik staden..? Påminner stadens puls om min kanske? :)


16. Will you have a happy life?
Maybe we can take a ride med Fergie
- Nej, den kan jag inte tolka. Alls.


17. What do your friends really think of you?
I like it med Dixie Chicks
- Lovely, dom tycker om mig!!


18. What song describes the person you're attracted to?
Love today med Mika
- Ja, och imorgon och dagen efter det och dagen efter det. Och för alltid :)


19. What message would you like to tell the next generation?
Thnks fr th mmrs med Fall out Boy

- (Thanks for the memories) Fast den skulle man ju vilja säga till generationen FÖRE oss.. Men nästa generation kan ju tacka oss för minnena, typ.

20. Do you have a deep dark secret?
I think she knows med Justin Timberlake
- Bara jag som vet eller? Haha :)


21. Do people secretly lust after me?
Fall away med The Fray
- Ja försvinn! ;)


22. How can I make myself happy?
Not ready to make nice med Dixie Chicks
- Jaha vill inte bli lycklig och glad tydligen


23. Will I ever have children?
Pedestal med Fergie
- Ja och dom kommer vara mina små skatter som jag kommer vilja ställa på en piedestal?


24. What's some good advice for me?
Hum Hallelujah med Fall out Boy
- Bli lite mer kristen eller? :)


25. How will I be remembered?
My Love med Justin Timberlake
- Åh vad mysigt, folk kommer komma ihåg mig som deras lilla love. Mys!


Dagens

Sitter här och väntar på att få en lista av min syster. Den heter "scrabble" och går ut på att man ska bläddra runt i iTunes (det gäller att man har satt listan på shuffle) för att svara på frågorna. Alltså, svaren = den låten du får fram just då. Så kan man tolka det hur man vill sen. Kristin sitter och gör det just nu och det blir tydligen bara läskigare och läskigare, haha. Så länge har jag gjort första "dagens outfit" i Photoshop:
image92
~ Tunika Gina Tricot
~ Jeans Gina Tricot
~ Armband H&M
~ Halsband VeckoRevyn
~ Nagellack Mavala

Hittade en lista, såhär i väntans tider

Senaste person som
Sov i din säng: 
Andy
Du pratade med: Kristin
Du delade en drink med: För några veckor sen orkade jag inte dricka upp en "Blue Lagoon", men den tog somehow slut ändå.
Du gick på bio med: Sabina, Nicklas, Sanna, Andy och Nicke
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Oj! Ingen har skällt på mig på flera år.. Så det måste nog ha varit mamma eller pappa sist då.

Senaste
Låt du hörde:
Flat Beat by Mr. Oizo
Film du såg: Spiderman 2 i söndags
Mat du åt: Potatismos med sojakorv och sallad
Kram: Mamma
Fest:  Haha, har inte varit på en "fest" sen.. studenten? Ja, ett år sen snart. Yeah.. 
Känslan: Trötthet, när jag vaknade
Ilska: Brukar inte känna ilska så ofta, blir väldigt svårt att svara på.
Resa: Igår när jag reste in till stan med tåg och ut till Väla med buss, haha. Men senaste "långa" resan var till Frankrike i julas!
Glädje: När Kristin gick av tåget igår och jag såg hennes söta feja!
Dröm: Suger på att komma ihåg drömmar.. Den senaste jag kommer ihåg var att jag stod uppe på en stege på en brandbil som typ svävade i luften, och jag höll på att ramla ner i ett stort hav med lava.. Som brandbilen då skulle släcka.
Boken du läste: Håller på att läsa "Säg det inte till någon"
Personen du träffade: Gick nyss ut i vardagsrummet och träffade mamma och Kristin :)
Personen du pratade i telefon med: Arnel, igår kväll.
Personen du fick sms av: Mamma, hon råkade skicka till mig istället för pappa. Bara för hon är så van att smsa till mig!
Gången du åt en 7-eleven korv: Har ALDRIG någonsin ätit en 7-eleven korv!
Gången du var utomhus: Igårkväll vid tio-elva tiden. Men bara ut till bilen för att hämta den externa hårddisken.
Gången du sov: I morse vid 9.20, sen vaknade jag och kunde inte somna om
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I julas :(
Saken du köpte: En muffin och en flaska vatten i förrgår på 7-eleven på Sturups flygplats

Om dig

Namn: Åsa
Ålder: 18, going on 19
Smeknamn: Ausa, Ås, Åslög.. Inte så värst smickrande.
Syskon: En sötissyster och en sötisbror. Båda äldre än mig..
Sysselsättning: Jobbar i kafeterian på Lasarettet, försöker ta mitt körkort och är ganska nybliven sambo (snart 3 månader)
Tre bra egenskaper: Ansvarsfull, optimist, bra på att planera
Tre dåliga egenskaper: Envis, lätt uttråkad, ganska lätt för att bli irriterad
Linje/klass: Tog studenten för ett år sen, men jag gick samhälle/media
Hårfärg: Tocke i grunden, men just nu är det mest brunt
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 39/40

Favorit

Färg: Korall, svart och grått
Mat: Hälleflundra med smörsås och "krossad" potatis
Låt: Omöjligt att säga. Det finns för många
Just nu: Vår nya soffa
Ämne: Det var nog musik, eller mediekunskap
Plagg: Jeans
Skor: Ballerinas
Ställe: På en solig strand med vit sand och blått hav.. Spelar ingen roll var, bara det är med någon jag älskar.

Allmänt
Ska bli skoj:
Fylla 19, inte för det blir så stor skillnad men.. Åka till Frankrike igen i början av juni, tjäna mer pengar i sommar, förhoppningsvis åka på semester i slutet av sommaren, ta mitt körkort, åka motorcykel i sommar (om Andy nu köper en)
Ska inte bli skoj: Att inte vara ledig något nämnvärt i sommar..
Sötast i världen: Alla i min söta familj, och alla i min älsklings familj!
Sparar till: En bil, om jag nu måste spara till något..
Väntar på: Att jag ska skriva klart denna listan så jag kan gå ner och hämta tidningen och sen äta frukost. 
Pålägg som gäller: Herrgårdsost
Önskar jag var bättre på: Mode, att fotografera, att blogga
Dagens dryck: Har inte hunnit dricka något än, men jag tror det blir te idag
Vad saknar du? Just nu pappa och min bror eftersom dom är dom enda som inte är här..
Vill: att sommaren ska komma på riktigt
Tre band/artister: Justin Timberlake, Pablo Francesco och Paul McCartney
Vad har du gjort idag: Än så länge skrivit denna listan..
Var det kul? Nej, inte ett dug, funderar på att kapa den nu och inte skriva mer..
Brukar du svära mycket? Inte i närheten av folk, nej.
Har du pojkvän/flickvän? Jepp.
Är du kär? Galet kär :) 
Isåfall vem? Men gissa en halv gång.
Hur tidigt stiger du upp: Beror på när jag börjar jobba eller vad jag ska göra när jag inte jobbar.
Är det bra eller dåligt? Vad är bra eller dåligt? man går väl upp när man måste, det är väl bra?
Gillar du att slåss eller? Nej det är det värsta som finns, eftersom jag är så svag...
Vad ska du göra ikväll? Vet inte, inget bestämt än.
Hur många timmar sover du per natt? Försöker mig alltid på 8, men det brukar inte bli mer än 7.
Vem är snyggast i världen? Läs tidningarna, där listas dom ju dagligen..
Vad är det för veckodag? Fredag
Är du uppväxt i stan eller på landet? I stan, men bor på landet nu!
Har du utländska föräldrar? Nej, men dom bor i utlandet nu, haha :)
Vad lyssnar du på för musik nu? Inget, hör bara det ljuvliga ljudet av mitt knappande på tangenterna
Öl eller Vin? INGET AV DET, blä.
Vem hatar du: Finns ingen jag hatar, men dock vissa personer jag tycker om så lite att jag nästan spyr när jag tänker på dom.

Det var nog den tråkigaste på länge. Nu ska jag äta frukost! Ciao

Fullspäckat

Mysig dag! Mamma och jag åkte in till stan för att ta oss vidare till Väla. Hon shoppade en del, inget för mig dock eftersom jag har så dåligt med pengar just nu. Det var jättefint väder, inte ett moln på himlen och solen var jättevarm. Vi åkte tillbaka till stan vid fyra och mötte upp min syster på Knutpunkten, direktimporterad från Kalmar :)

Väl hemma hos oss har vi lagat köttbullar med mos och gräddsås, fast jag åt sojakorv och mamma åt lax. Vi äter inte kött och mamma tycker inte om soja- och quorn produkter, så det brukar bli lite olika maträtter till oss alla.

Blir ingen dagens outfit idag eftersom blogg.se inte vill som jag vill. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, något jag nästan aldrig hinner/orkar göra. Ciao!

Mooooommie

Nu har mamma kommit hem! Det var mysigt att vakna i morse och gå ut i vardagsrummet och se en mamma ligga sussandes på soffan. Idag kommer syster också, vid fem-tiden tror jag. Ska klä mig nu och sen ska jag och mamma åka in till stan, för att sen ta oss vidare ut till Väla. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, men vad som helst blir bra när man har mamma här :) Japp, är verkligen mammas lilla flicka.

Kommer lite "reunion-bilder" sen, haha. Ciao!

Noodles / Chicken flav.

Ooh, har nyss kommit hem från stan! Tråkigt när jag inte kan berätta vad jag köpte, för jag är sååå nöjd med allt. Men som sagt, det är till några som fyller år och det blir ju lite trist om det avslöjas då..

Nu ska jag göra nudlar (har hur mycket gott hemma som helst men när magen skriker efter mat gör man det som går fortast) och nudlar är ju faktiskt gott. Sen ska jag kolla på Grey's Anatomy avsnittet som går ikväll, hade fått hem det medans jag gick i stan. Jag missar ju det ikväll eftersom vi ska åka och hämta mamma då, hon landar halv nio så jag lär ju inte hinna hem till 21. Hämta ut bagage och sånt tar ju också tid.

Smaklig måltid Aus, tack tack.

Kollage nr 2

Ett till kollage som jag pillat lite med. Döpte den till "En sommardag", denna outfiten hade jag lätt strosat runt på stan i en varm sommardag.
image90

Tunika H&M
Shorts H&M
Skor Topshop
Väska Accessora
Solglasögon Chique
Armband Cocoo

God morgon, typ.

Provar för första gången att sitta vid vår nya "datorplats". Vi har ställt in datorn i garderoben (ja, det låter konstigt men det funkar faktiskt) på ett datorbord så nu är den nästan som en stationär. Nu känns det ganska dumt att vi sålde den stationära, eftersom detta faktiskt funkar. Lite trångt är det allt, men som sagt, it works just fine.

Ikväll kommer mamma hem! Hon landar 20.30 på Sturups flygplats, så vi ska åka och hämta henne. Hon får sova på soffan :) Ingen av oss har ju provat det än, så vi får hoppas att den funkar som "bäddsoffa" också, fast bara för en person då. Den går ju inte att fälla ut.. Imorgon kommer min
syster också! Och på söndag även pappa! Undrar hur det kommer gå med sovplatser. Vi bor trots allt bara på 52 kvm..

Ugly Betty!

Tusan, jag missade ju Ugly Betty! Jag hade hela tiden en känsla av att det var något jag glömde innan när jag satt och pillade smycken. Söta Betty! Vad hände? Vad missade jag? Måste försöka ta reda på vilket avsnitt det var som gick så jag kan få hem det the bad way.. Men Desperate Houswives var lika bra som vanligt! Visste att Art var ett äckel. Oftast blir man väldigt överraskad när man kollar på DH, men det förstod jag hela tiden faktiskt :)

Nu ska jag sova. Upp i tid imorgon och ta mig till körskolan och skriva prov! Min körskolelärare sa sist jag körde: "Om du hade kommit längre på teorin så hade jag skrivit upp dig på uppskrivning och halka idag". Snacka om att driva på mig att jag vill skriva fler dataprov nu! Så jag ska sitta där så länge jag kan imorgon. Sleep tight, Ciao!

Goodie-pictures

Jag älskar att frossa i bilder på kändisar som är ute i sina mjukiskläder (det brukar iofs vara väldigt snygga mjukiskläder) och slänger soporna, är på väg från gymet, rastar hunden, handlar mat eller är på en joggingrunda. People har dock fått ett par kändisar att slänga allt vad som heter smink och posa på riktigt framför kameran, inte försöka fly undan paparazzifotograferna med hjälp av en vattenflaska eller liknande. Smakprov:

        


Drew Barrymore, Eva Longoria, Jessica Alba och Jessica Biel. Så otroligt härligt tycker jag! Alla bilder hittar ni här.


Lista

Ditt fullständiga namn: Åsa Kristina Elise Unger
Vart/när föddes du: På BB i Helsingborg den 12 juni 06.22 ;)
Ögonfärg: Blöö
Hårfärg: Tocke to the bones! Fast nu är det ju mer brunt. Och till sommaren ska det bli blont!
Längd: 172 stolta centimeter
Din första kärlek: Robin. På dagis. Han hade glasögon, blont krulligt hår och åt sitt eget snor. I fall fot the best ones.
Din nuvarande kärlek: Pandy är mitt allt.
Barndoms "bästis": Måste varit Petra och Fia. Vi var för tusan oskiljaktiga!
Umgås ni fortfarande: Hmm, vi gick ut tillsammans före jul en gång. Träffas på stan då och då. Men nej, umgås gör vi ju inte..
Hur gammal var du när du lärde dig gå: Ska man komma ihåg det? Haha, nej men jag vet inte. Vet dock att jag lärde mig gå i Moseldalen eller vad det nu hette..
Vad är ditt största barndoms minne: När jag stod på min systers rum och klippte av mig mitt hår med hennes sax. Över hennes papperskorg.
Vart är du uppvuxen: I Helsingborg, love it.
Vilket dagis gick du på: Nickandersgatans förskola.
Vem var din största förebild som barn: När jag var riktigt liten så var det min dagisfröken Camilla. Men sen när jag blev äldre var det alla fem medlemmarna i Spice Girls. Fan vad patetiskt egentligen :)
När fick du din första kyss/av vem: Min första puss fick jag redan på dagis. Men den första riktiga
kyssen fick jag när jag var ungefär 13 av en pojke som då var 15, tror jag.. Jag vet inte ens vad han heter i förnamn för han kallades alltid efter sitt efternamn (vilket vi ju kan hålla hemligt tycker jag).
Vad får dig att bli riktigt arg: När allt går fel en dag. Och när man torterar dom som inte kan försvara sig - typ djur och små barn osv.
Vad gör du om ett år: Förhoppningsvis pluggar jag antingen på Campus i Helsingborg eller i Malmö på en KY-utbildning. Bor kvar på samma ställe med samma älskling. Har även körkort och en liten vovve!
Vad gör du på fredag kl. 19.00?:  Lagar middag med mamma och min syster (som kommer på besök, woho, pappa kommer också, men inte förrän på söndag) och sambo :)

Den var ju inte sådär himla givande. Dags att vika tvätten (för det har jag fortfarande inte gjort, haha) och sen ska jag måla ett nytt lager nagellack så det håller riktigt ordentligt! Ciao

Mitt första kollage!

Börjar förstå mig på Photoshop nu, tack vare lite hjälp från en viss sötnos. Här är mitt allra första "kollage" med "Jag-vill-ha-outfiten". Alla andra döper det till Önskeoutfiten så jag tänkte vara lite egen! Så roligt det var, kommer definitivt att komma fler såna.

image82

Baddräkt Josefsson
Armband CC Skye/Kyssjohanna
Picknickmatta Asos
Solglasögon Dior
Flats Skopunkten

1:a maj än en gång.

Vad tiden går fort! Nu är våren ineldad och insjungen och sommaren ska officiellt vara på väg. Molnigt är det men över 16 grader och nästan vindstilla, skönt. Åkte ner i stan och gick i 1:a maj tåget från Söder upp till Sundspärlan, även om jag inte riktigt ville. Men har man inget bättre för sig så!

Dagens outfit:

image80 

~ Jeans Gina Tricot
~ Tunika Gina Tricot
~ Kofta Gina Tricot
~ Halsband VeckoRevyn-premie
~ Nagellack Mavala "Milky"

Oj, vad stor bilden blev! Jag vet, de orange strumporna passar inte riktigt, men dom låg högst upp och jag hade bråttom så.. Hade tydligen bara kläder från Gina idag, så blir det ibland haha. Nu ska jag fixa lite grann med presenter till vissa sötisar som fyller år snart.. Men först vika tvätt och lägga i en ny tvättmaskin. Ibland känner jag mig lite som en housewife. Inte så desperate dock! På tal om det, ikväll är det dags igen. Desperate Housewives och Grey's Anatomy är de enda serierna jag följer. Nästan.. Inte, men jag kan ju alltid låtsas!

Ciao


Magnum Ecuador Dark



Jag såg denna på tv och fastande djupt! Vet inte vad det är, tror det är det mörka och musiken och dansen och allt det afrikanska. Jag vill ha glassen här och nu!!