Wippies

Vill du få en gratis Wippies router som gör att du kan surfa trådlöst hemma? Klicka här.


Ciao!


lycka.

Grattis min älskade vän, jag är så himla glad för din skull. Detta ska bli hur mysigt som helst, och du kommer vara världsbäst på det! Jag är där vid din sida hela vägen.


Konsten att flytta tvärs över gatan

En fyra (dubbelt så många rum), en kompis som flyttar, ger den till oss utan budgivning, vi går plus minus noll på hyran. Ja?

Så länge jag inte drar in mer än vad CSN låter mig göra så kan vi nog inte flytta till nåt mycket dyrare, större eller nåt som ligger närmre stan (ju närmre stan - dyrare försäkringar). Tror fasiken att detta blir skitbra!

Ja.


Give it to me give it to me give it to me

Idag vaknade jag sist. Av alla.. Mycket ovanligt, jag brukar nämligen vara först upp på morgonen.

Dagen har spenderats mycket lugnt och sen åkte vi iväg på rundtur och kollade några lägenheter/bostadsrätter som vi hittat på internet och kärat ner oss i. Alltså, vi gick bara utanför och försökte kika in, vi har inte varit på visningar. Speciellt
en har vi försälskat oss i. Inte bra alls med tanke på priset.. Men man får drömma va?

Glad Påsk

Usch, nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen. Men jag hatar att tvinga på det, blir så krystat då.

Skönt att vara ledig några dagar, men på tisdag är det bara på det igen! Ekonomitenta på fredag så det blir bara till att plugga plugga plugga. Tänkte väl mest kika in och posta ett glad påsk-inlägg! Ikväll blir det att laga mat och sen kika på film, lugn påsk med andra ord.

Ciao!

Back to the old school

Idag var jag i skolan igen för första gången på över 7 veckor, kändes väldigt konstigt tyckte jag. Har bara lyssnat på presentationer hela dagen, min är inte förrän på fredg men det är obligatorisk närvaro för att alla ska få presentera framför klassen.. Annars blir det ju lätt så att folk tröttnar efter lunch och sticker hem. Jag gillar iaf att lyssna på alla, superintressant om än lite jobbigt för gumpen att sitta ner i dedär "bekväma" stolarna i hörsalen hela dagarna. Min presentation är på fredag 11.30 - precis innan lunch och näst sista presentationen innan vi får sluta, vilket betyder att alla kommer vara dödströtta och bara vilja hem. Men jag bryr mig inte, det är ju faktiskt ganska skönt om man vet att folk inte lyssnar med bägge öronen, då behöver jag inte vara så nervös. Nu ska jag träna lite på mitt manus, och sen ska jag ge Cashmere Mafia en chans. Ciao!

All things come to an end

Har tagit lite blogg-paus den senaste veckan, men nu är jag väl back on track igen. Har helt enkelt inte suttit vid datorn något nämnvärt de senaste dagarna och när jag väl gjort det absolut inte prioriterat att blogga utan skriva klart min presentation. Anledningen till att jag satte igång datorn nu också, faktiskt. Tisdag är sista dagen på praktiken och nu har jag alltså varit på Scorett i 7½ veckor. Känns helt sjukt vad tiden har gått fort, men det betyder ju att det är tillbaka till skolan som gäller och därför måste min presentation bli klar som jag ska hålla på fredag. Usch, på fredag! Känns konstigt att säga så, haha. Men det är kul att jag fått lite extrajobb/sommarjobb i fortsättningen, lite helger och dagar jag inte går i skolan kanske.

Nu ska jag sätta igång och förhoppningsvis bli klar, sen ska vi gå en promenad, skönt! Ciao

Prego!

Det blev att vi körde till Viken igår och åt på prego!, en jättemysig liten italiensk restaurang. Vi åt varsin bruschetta till förrätt och sen blev det pasta al funghi och pizza al pollo. Supergott och absolut inte dyrt, verkligen värt ett besök! Finns i Rydebäck också.

Nu ska vi strax städa lite, så fort en viss har vaknat... Det behövs verkligen städas extra nu när det hamnar katthår överallt. Sen blir det att åka och handla lite, en väldigt glamourös söndag med andra ord! Ciao