Still going... strong... No, weak!

Jag är fortfarande sjuk och det är übertrist. Det finns ju så mycket jag vill göra! Jag vill inte bara sitta här hemma och glo. Iofs har jag fått lite gjort, saker som man faktiskt kan göra utan att behöva gå ut. Men jag kan inte jobba, vilket betyder att jag förlorar massa pengar.. Eftersom jag bara är timanställd får jag ingen ersättning alls när jag är sjuk! Men imorgon måste jag vara frisk. Eller hyfsat frisk iallafall.. Måste måste måste. I need cash.

Jag har skrivit en julklapps-lista. Mohaha! Alltså, inte en önskelista, utan en lista på vad jag ska köpa till alla små sötnosar. Roligt! Vissa är svårare än andra.. Detta är nog rekord, jag har redan fixat EN julklapp! Och det är bara 24:e november! Men så är det när man är sjuk och absolut inte har någonting att göra, haha.

Nu ska jag äta en banan och nyponsoppa, tycka synd om mig själv, äta en chokadbit (eller två. HA!), sova i en timme, titta på en film.. och tycka ännu mer synd om mig själv. Så kanske jag är frisk imorgon när jag vaknar! Tjoho!

Ciao

I'm siiiiick

Nu har det brutit ut. Jag har blivit fete-förkyld och jag mår piss. Blä! Har tagit ipren, nässpray och Mucoangin hela dagen men det hjälper inte. Har dock inte feber vilket jag är väldigt glad över, lite snuva och halsont och huvudvärk har väl ingen dött av... Försöker vara optimistisk, haha.

Dagens väckarklocka: 07.00, för att ringa till jobbet och säga att jag inte kunde jobba idag. Somnade om och vaknade igen 10.30, skönt.
Dagens bästa: Mamma handlade bullar. Mamma bakade tigerkaka. Mamma köpte choklad, bananer och yoghurt till mig. Har världens bästa mamma som är hemma en HEL dag till.
Dagens sämsta: Supersoligt ute och jag får inte gå ut.
Dagens låt: Jingle bell rock, den första riktiga jullåten jag hör i år.
Dagens outfit: Haha, only for me to know.
Dagens doft: Tyvärr har jag inget luktsinne idag, men i morse kände jag nästan doften av mitt jordgubbste.
Dagens föda: Oj oj. Snacka om att man vräker i sig när man är sjuk. Haha
Dagens köp: Inte ett smack by myself. Men mamma köpte som sagt massa gott till mig :)
Dagens sanning: Jag suger på det polska språket.
Dagens lögn: Jag mår braaaaaaaa.

Måndag är värsta dagen.

Jag hatar verkligen måndagar. Spelar ingen roll om man jobbar eller är ledig, men jag hatar måndagar och måndagar hatar mig. Alltid. idag har jag iallafall jobbat, vilket inte var roligt eftersom jag är på god väg att bli sjuuuuk, har svinont i halsen och huvudvärk. Hoppas på att inte vakna imorgon med förkylning, men det känns onekligen som att det är vad som väntar. Well, it's faith...
I fredags var jag i Borås, hos farmor och farfar! Jag och Andy körde dit efter hans jobb och mamma och pappa hade redan tagit deras bil dit. Vi åkte förbi en olycka där vi såg en buss i diket, jag tänkte "gud, hoppas ingen har skadats", och samtidigt försökte Andys föräldrar få tag på oss för dom hade sett olyckan på TV och trodde typ vi var döda! Dom hade även ringt till min syster och fått numret till farmor och farfar och då hade vi ju redan kommit fram, så dom blev minst sagt lättade. Mamma pratade med min syster idag och hon hade haft 5 minuter i fredags dår hon verkligen trodde att jag var död. Fy vad hemskt, tur att det inte var "på riktigt" eller vad man ska säga. Men det var ju ett par i 60-års åldern som omkom i olyckan, som hade krockat med bussen vi såg i diket. Förfärligt!  Jag tyckte ändå vi fick en mysig kväll sen, när det lugnat sig lite. Andy var dock tvungen att köra hem på kvällen men jag sov där med mamma & pappa. På lördagen åkte vi vidare upp till Uddevalla och hälsade på mormor och Ulla & Lena. Dom e så mysiga :) Sen åkte vi hela vägen hem till Helsingborg i regnet, och vidare med Andy och Stoffe till Ekebo på kvällen. Jag lekte lightmaster på stora, det var rååååligt. Blinketi-blinketi! Igår var en dödstråkigt dag och jag mådde dåligt, precis som idag. Men vi åt middag här hemma och sen gick jag & Andy på bio och såg Borat. Den var inte alls så rolig som jag trodde den skulle vara. Det bästa var nog när han väl fick till "NOT"-skämtet till Pamela-boob-Anderson. Ha.
Nog om helgens bravader, här är iaf dagens lista:

Dagens väckarklocka: 10.00, väldigt humant faktiskt. Jag vaknade till och med av mig själv typ en timme tidigare och fick känna på lyxen av att somna om!
Dagens bästa: Mamma lagar mat när man kommer hem, en annan lyx man bara får ha kvar i 3 dagar till.
Dagens sämsta: Halsfan!
Dagens låt: Amy Diamond - It can only get better
Dagens outfit: Jobbkläder, tyvärr. Just nu: mjukisbyxor, Boomerang-tröja och fluffiga innetofflor.
Dagens doft: Jobbets diskmaskin.. tyvärr..
Dagens föda: Fullkornsmacka till frukost, pastalunch, ett wienerbröd på fika (shame on me) lite nötter och ugnspannkaka med grädde & sylt till middag. Orkar inte känna skuld, man FÅR äta onyttigt när man är veklig sjukling!!
Dagens köp: Grädde, nyponsoppa och TVÅ tidningar på Humlan efter jobbet (grädde till pannkakan, nyponsoppa till halsen och tidningarna till min lediga dag imorgon)
Dagens sanning: Man ska alltid ringa när man kommit fram. Direkt. ALLTID!
Dagens lögn: "Du kan ringa mig imorgon bitti, jag kan nog jobba imorgon om det behövs".

Fyfasiken vad jag mår dåligt nu, huvudet dunkar och känns som det blir överkört av ett godståg, konstant, om och om igen. Nu vill jag sova. Bon soir.

Välkommen till världen listan!

Shit, jag känner verkligen att jag måste få inspriation till att skriva här! Det är så svårt, jag kommer ju aldrig ihåg min stackars tomma blogg. Försöker läsa andras bloggar och inspireras och hittade någon som hade gjort en "dagens" lista, som hon skrev varje dag så jag tänkte att det kunde vara roligt att försöka mig på en sån också, varje dag. Haha, good luck Åsa, men jag ska verkligen försöka! Okej, here goes:

Dagens väckarklocka: 05.55 - AJ, det gör fortfarande ont i öronen, 16 timmar senare.
Dagens bästa: No boss at work
Dagens sämsta: Magont från typ 13 till 19. Why? Ingen aning! Det är över nuuuuu (trala la la laaaa..)
Dagens låt: Sahara Hot Nights - Hot night crash. De spelades på MTV för typ 2 dagar sen och idag har jag sjungit den hela dagen. Stackars alla andra.
Dagens outfit: jobbkläder (som består av svarta arrrrbetsbyxor samt otroligt-gräslig-McDonaldsbegagnad-rutig-för-stor-skjorta och extremt hatvärd keps). Hem efter jobbet och bytte om till gråa stuprör, långt svart linne, svart French Connection hoodie, skinnjacka och släng-över-axeln-marinblå väska. Kändes mkt bättre sen :)
Dagens doft: doftljus från Ikea (äpple, mums!)
Dagens föda: fralla&kaffe-frukost, pasta till lunch, clementin & vatten på fikat och slajmig (men ack, så god) pizza från greken till middag. Hälften good, hälften bad. Nej, mer 80% - 20%. Men men.
Dagens köp: Well, jag började hela dagen med att spendera 70 spänn på frimärken (13 stycken). Kan ju berätta att brevet såg väldigt roligt ut. Senare, på Ikea, inhandlade jag julklappspapper och julklapps"snöre" (brett guldigt tyg med stjärnor på), samt ett svart blockljus och örngott till Andys lägenhet för 5:- styck. Fynd!
Dagens sanning: Det ÄR stökigt i mitt rum. Det är inte bara som mamma tycker det och tjatar (även om hon egentligen inte har rätt till det eftersom hon tekniskt sett inte bor här mer, haha)
Dagens lögn: Jag skulle ta jättebra hand om en kanin i mitt inte alls stressiga liv just nu.

Nu var jag allt duktig, ska bara försöka fortsätta med en liknande lista varje dag, det är liksom lättare på det sättet men ändå intressant, right? Sen kan man ju lägga till och ta bort punkter som man vill, ha! Så smart idé.

22.45, dagens första sömn...